Hyppää sisältöön

Koivu ja Ahokas säväyttivät huippukierroksella – Samooja taistelee huippusijoituksesta

Antti Ahokkaalla on pieni mahdollisuus kauden ensimmäiseen top 10 -sijoitukseen Challenge Tourilla.

Antti Ahokas ja Kim Koivu pelasivat tänään tuloksen 66 ja ottavat ison loikan tulosluettelossa. Kalle Samooja on hyvissä asemissa takaysin alkaessa.

Antti Ahokas on noussut 25 sijaa Katrineholmin kentällä pelattavassa Swedish Challenge -kisassa. Tänään kierrostuloksen 66 pelannut Ahokas jakaa 10. sijaa muun muassa Kalle Samoojan kanssa, jolla on vielä yhdeksän reikää aikaa tehdä taikojaan.

Vasurin yhteistulos on -8 (71-71-72-66), ja kierroksen jo päättäneistä pelaajista Ahokas on tällä hetkellä toisena.

Kuusi birdieä, yhden eaglen ja kaksi bogia tänään tehneen Ahokkaan kunto on mukavasti nousussa parahiksi ennen torstaina käynnistyvää Suomen-osakilpailua Vierumäki Finnish Challengeä.

Vuosi sitten Ahokas oli kisan toiseksi paras suomalainen. Hän sijoittui jaetulle 18. sijalle, joten kentän pitäisi sopia hänelle loistavasti.

Ahokkaan lisäksi myös Kim Koivu pelasi vahvan päätöskierroksen. Hän iski tauluun niin ikään tuloksen 66, ja maaliin jo pelanneista ainoastaan Portugalin José-Felipe Limalla on parempi tulos tältä päivältä (65, -7). Koivu jakaa tuloksella -6 24. sijaa tällä hetkellä.

Ilahduttivasti myös Mikael Salminen pelasi tänään kisan parhaan kierrostuloksensa. Salminen nousi tänään tänään tulokseen -3 (70-71-75-69) ja jakaa tässä vaiheessa 36. sijaa.

Suomalaispelaajista suurimmat odotukset ovat kuitenkin Kalle Samoojassa, jolla on huippukierroksella mahdollisuus ottaa vahva kiinnitys European Touriin. Alku lupasi hyvää, sillä hän aloitti kierroksen kahdella birdiellä. Viidennen reiän tupla pudotti turkulaisen asemia, mutta kuudennelle syntynyt birdie oli tärkeä ”paikko” epäonnistumisen jälkeen.

Kilpailun kärkikaksikko Max Orrin ja Mikael Lindberg ovat jo tuloksessa -13, ja kolmanteen sijaan on matkaa kolme lyöntiä. 

Tulospalvelu | Kiertueen ranking

Etsi luettavaa