Hyppää sisältöön

Koivisto pelaa jälleen hyvästä sijoituksesta – neljä suomalaista jatkoon

Tiia Koivisto nousi kolmannella LET-kaudellaan kiertueen parhaaksi suomalaiseksi. KUVA: LET / TRISTAN JONES

Tiia Koivisto on paras suomalainen Ladies European Touriin kuuluvassa Italian Openissa, kun kilpailua on kaksi kolmasosaa takana.

Pari viikkoa sitten LET:lla upean voiton ottanut Tiia Koivisto jatkaa hyviä otteitaan kiertueella, jolla tällä viikolla on vuorossa Italian Open. Koivisto on pelannut kaksi ensimmäistä kierrosta tulokseen 71. Yhteistulos kaksi alle parin tuo tässä vaiheessa jaetun 14. sijan.

Koivistolla oli tänään aineksia parempaankin, sillä vielä 14 reiän jälkeen hän oli tuloksessa -4. Kolme bogia neljään viimeiseen reikään pudottivat häntä harmittavasti tulosluettelossa kahdeksan pykälää.

Kuudenteen sijaan kovassa kunnossa olevalla Koivistolla on kolme lyöntiä. Kilpailua johtaa Etelä-Afrikan Lee-Ann Pace tuloksella kahdeksan alle, joten kärki on saattanut karata mäntsäläläiseltä liian kauas, mutta LET-rankingissa seitsemäntenä oleva Koivisto pelaa jälleen hyvästä sijoituksesta.

Koiviston lisäksi myös kolmen muun suomalaisen pelit jatkuvat lauantain päätöskierroksella.

Noora Komulainen on 29:ntenä yksi yli parin tuloksellaan. Ursula Wikströmin sijoitus on jaettu 38:s lyönnin heikommalla tuloksella. Myös Karina Kukkosen viisi yli parin riitti kuin riittikin jatkopaikkaan.

Kilpailu pelataan Golf Club Margarassa, joka sijaitsee Piemonten alueella.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa