Hyppää sisältöön

Koivisto jahtaa kauden toista LETAS-voittoa – rankingin ykköstila sinettiä vaille selvä

Tiia Koivisto jatkaa uraansa European Tourilla

Tiia Koivisto on pelannut ilmiömäisen kauden LETAS-kiertueella. Koivisto pitää kärkipaikkaa ja tänään neljän parhaan joukkoon sijoittuminen riittää rankingin voittoon. Päätöskierrokselle Koivisto lähtee lyönnin päässä kärjestä.

Tiia Koivisto pelaa LETAS-kiertueen viimeistä kilpailua Lauro Golfissa, Malagassa. Koivisto on kahden kierroksen jälkeen toisena tuloksella kuusi alle parin. Kilpailua johtaa ranskalainen amatööri Agatha Laisne yhdellä lyönnillä. Kolmantena kilpailussa on Englannin Georgina Blackman kahden lyönnin päässä kärjestä. 

Finaalikierros pelataan tänään, ja Koiviston voitto rankingissa on sinettiä vaille selvä. Ainoa haastaja rankingissa on englantilainen Cara Gainer, joka on jaetulla 19. sijalla Gainerin täytyisi voittaa kilpailu ja Koiviston sijoittua kymmenen parhaan ulkopuolelle.

Koivisto aloittaa finaalikierroksen tänään klo 10.50 Suomen aikaa. Kärkiryhmässä Koiviston kanssa pelaavat Laisne ja Blackman. 

Finaalikilpailussa myös Elina Nummenpää ja Karina Kukkonen mahtuvat kymmenen parhaan joukkoon. He jakavat seitsemättä sijaa kahdeksan muun pelaajan kanssa kaksi alle parin tuloksella. Emilia Tukiainen on jaetulla sijalla 30.

Eilisiä lähtöjä jouduttiin siirtmään tunnin myöhäisemmäksi yöllä riehuneen myrskyn takia. 

LETASin rankingissa toisena on Sanna Nuutinen. Hän on pelannut vain kaksi kilpailua, eikä osallistu lainkaan kauden päätöskisaan.

Tulospalvelu | LETAS-ranking

Etsi luettavaa