Hyppää sisältöön

Koivisto ja Nuutinen vahvoilla Ruotsissa kahden kierroksen jälkeen

Kotikentällään pelaava Tiia Koivisto ja Sanna Nuutinen ovat kilpailun suurimpia suosikkeja
Tiia Koivisto ollut neljässä pelaamassaan kisassa kahdesti paras suomalainen. K

Tiia Koivisto ja Sanna Nuutinen päässevät kelpo asemista LETAS-kiertueen päätöskierrokselle Ruotsissa.

Suomalaiset jatkavat hyviä esityksiä Ladies European Tourin haastajakiertueella eli LETASissa (LET Acces Series). Kun toinen kierros on vielä monien pelaajien osalta kesken, Tiia Koivisto on kolmannella ja Sanna Nuutinen kahdeksannella sijalla Ruotsissa käytävässä Scandic PGA Championshipissä.

Koivisto on pelannut kaksi kierrosta tulokseen -6 (67-71). Nuutisen tulos on lyönnin heikompi eli -5 (67-72). Kaksikko ei siis yltänyt eiliseen huipputulokseen, mutta päässevät huomiselle päätöskierrokselle kuitenkin kelpo asemista.

Jatkoon on myös menossa Nina Liias tuloksella +1 (72-73), sillä cut-raja näyttäisi asettuvan joko tulokseen +1 tai +2.

Kärkeen Koivistolla on kaksi lyöntiä matkaa, sillä kisan kärjessä pelaava ruotsalaisamatööri Maja Stark on tuloksessa -8 pelattuaan toista kierrosta kuusi reikää. Kilpailussa pelataan kolme kierrosta.

Nuutinen on LETAS-kiertueen rankingissa toisena ja Koivisto 18. sijalla. Nuutinen on käytännössä varmistanut paikan viiden joukossa eli nousun ensi kaudeksi Ladies European Tourille, mutta myös Koivistolla on mahdollisuus yltää viiden parhaan joukkoon, sillä hänet erottaa viidennestä sijasta vain hieman alle 5 000 pistettä.

Turnauksia on käynnissä oleva kilpailu mukaan lukien jäljellä vielä neljä, ja voitosta jaetaan juurikin 5 000 pistettä ja kakkossijasta 3 700 pistettä.

Nuutinen on ollut loppukesästä hurjassa vireessä, sillä viidessä edellisessä kisassa hän on ottanut yhden voiton sekä sijoittunut kerran toiseksi ja kerran kolmanneksi, eikä ole kertaakaan sijoittunut 13. sijaa heikommin.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa