Hyppää sisältöön

Koepka laukoo jälleen: ”Olen hidastellut tarkoituksella, jotta saan pelikaverin kellotukseen”

Brooks Koepka sotii hitautta vastaan

Brooks Koepka tuntuu olevan tällä hetkellä nopean pelin ääni golfille. Fiksu mies kertoo avoimesti haastattelussa miten hänen mielestään asiaan tulisi puuttua.

Brooks Koepka kiertää parhaillaan PGA Championshipin mediakiertuetta. Hän on osallistunut moniin haastatteluihin ja ottanut kantaa erityisesti hitaaseen pelaamiseen. Koepka kertoo SiriusXM -radio-ohjelmassa jopa kuinka hän kikkailee hitaiden pelaajien kanssa. 

”Olen tehnyt useasti sillä tavalla, että menen vessaan ja viivyn siellä viisi minuuttia kesken kierroksen. Tiedän, että jäämme aikataulusta ja saamme tuomarit kellottamaan ryhmäämme. Tässä vaiheessa pääsemme pelaamaan minulle sopivammalla nopealla pelirytmillä”, Koepka kertoo taisteluaan hidasta pelaamista vastaan. 

Pelaajat tietävät jo kun lähtöajat tulevat mitä tulevan pitää. Koepka ei itse tykkää pelata hitaiden kanssa. 

”Voin myöntää, että on monia pelaajia kenen kanssa en haluaisi nähdä olevani samassa lähdössä. Se ei ole helppoa pelata kun toinen pelaa niin hitaalla rytmillä. Se vaikuttaa myös omaan peliini. Nimiä en tietenkään ala tässä yhteydessä kertomaan”, Koepka jatkaa. 

Brooks myös lähettää terveiset tuomareille, joilla ei hänen sanojensa mukaan ole ”munaa” antaa rankkareita siitä mistä niitä kuuluisi antaa.

”Onko oikein, että kaveri kisan kärjessä olisi sääntöjen mukaan ansainnut monia rankkareita alkuviikon aikana. Meille annetaan kisamääräysten yhteydessä 40 sekuntia aikaa lyödä pallo, mutta tästä lipsutaan jatkuvasti. Samaan aikaan rankkareita jaetaan täysin käsittämättömästi turhista asioista”, Koepka lataa. 

 

Etsi luettavaa