Hyppää sisältöön

Kisakallion kesä – viihtyisä tukikohta golflomalle

Kisakallion villoista aukeaa upeat näkymät Lohjanjärvelle.

Lohjalla sijaitseva Kisakallion Urheiluopisto tarjoaa golfarien viihtyisän tukikohdan vuorokauden tai kahden golflomalle. Heinä-elokuussa se toimii myös Asuntomessujen oheiskohteena.

Haluatko yhdistää kesälomalla golfia, rentouttavia aktiviteetteja ja laadukasta asumista? Siinä tapauksessa katse kannattaa kääntää Lohjan suuntaan. Siellä sijaitsee Kisakallion Urheiluopisto, josta ei ole matka eikä mikään usealle Uudenmaan golfkentälle.

”Haluamme tehdä tiivistä yhteistyötä golfkenttien kanssa. Esimerkiksi GoGolfilla on Kurk Golf ja Hills noin puolen tunnin ajomatkan päässä Kisakalliosta. Ne muodostavat meidän mielestämme mielenkiintoisen kokonaisuuden golfarille”, Kisakallion kehitysjohtaja Harri Hollo sanoo.

Kisakallion ja GoGolfin yhteinen golf- ja majoituspaketti pitää sisällään yöpymisen lisäksi green feet Kurk Golfiin Kirkkonummella ja Hills By GoGolfiin Vihdissä. Golfmessut-kampanjan aikana pakettia myydään tarjoushintaan.


Golfkenttiä kohtuullisen ajomatkan päässä Kisakalliosta

  • Hills by GoGolf

  • Kurk Golf

  • St Laurence Golf

  • Pickala Golf

  • Nordcenter Golf & Country Club


Susijengin kotipesä

Luonnonläheinen Kisakallio tunnetaan mm. miesten koripallomaajoukkueen eli Susijengin kotipesänä mutta ennen kaikkea kansainvälisen tason valmennus- ja koulutuskeskuksena sekä laadukkaiden yrityksille tarjottavien kokous- ja liikuntatapahtumien ammattilaisena.

Nyt Kisakallio pyrkii laajentamaan asiakaskuntaansa yritysten ja urheiluyhteisöjen lisäksi vapaa-ajan matkustajille.

”Haluamme, että meistä tulee yksi vaihtoehto, kun ihmiset miettivät lyhyitä lomia golfin tai jonkun muun aktiviteetin parissa”, Hollo sanoo. ”Me voimme tarjota heille muutakin kuin majoituksen.”

Melonta on yksi monista aktiviteeteista, joita Kisakallio tarjoaa matkailijoille.

Melonta on yksi monista aktiviteeteista, joita Kisakallio tarjoaa matkailijoille.

Kisakallion Urheiluopisto

Suosittua on esimerkiksi padelin ja tenniksen pelaaminen. Elämyksellisiä ajanviettotapoja ovat Karnaisten korven luontopoluilla vaeltaminen ja pyöräily sekä Lohjanjärvella melominen kajakilla, kanootilla tai sup-laudalla.

”Näemme liikunnan ammattilaisina, että ihmisten pitäisi liikkua monipuolisesti ja laajasti. Liikkua nimenomaan oman mielenkiinnon parissa ja puitteissa. Golf tarjoaa terveysliikunnan kannalta erittäin positiivisia mahdollisuuksia. Mitä enemmän on liikettä, sitä paremmin ihmiset voivat”, Hollo muistuttaa.

Yhdistä vierailu Asuntomessuilla

Heinä-elokuussa Lohjalla järjestetään Asuntomessut. Messuvierailu on myös monen golfarin jokakesäinen perinne. Koulutus- ja valmennuskeskuksesta on messualueelle alle 10 kilometriä, mutta Kisakallio toimii myös messujen oheiskohteena.

Jylhän kallion laelle rakennetaan Villa Lippa -niminen vapaa-ajan asunto. 200-neliöinen, moderni huvila rakennetaan osittain pilareiden päälle. Tyylikkään kokonaisuuden kruunaa terassille tuleva uima-allas.

”Kyseessä on ns. ääretön uima-allas, jossa suoraan vedenpinnasta jatkuu joko taivas tai Lohjanjärven horisontti”, Hollo maalailee.

Messuvieraat voivat käydä ihailemassa kohdetta messujen ajan eli 9.7.–8.8. Myös viereisiltä tonteilta löytyy upeita rakennuspaikkoja sporttisesta elämästä kiinnostuneille.

Asu laadukkaasti

Tyylikkäisiin villoihin majoittuu neljästä kuuteen ihmistä.

Tyylikkäisiin villoihin majoittuu neljästä kuuteen ihmistä.

Kisakallion Urheiluopisto

Asuntomessu- ja golfvieraille Kisakallio tarjoaa laadukkaat puitteet. Villa-alueella sijaitsee 65–115-neliöisiä korkealaatuisia, skandinaavisesti sisustettuja villoja järvimaisemin. Sen lisäksi Kisakalliossa sijaitsee kymmenen vuotta sitten valmistunut huoneistohotelli Katajarinne, jossa huoneita on yhteensä 72.

”Meiltä löytyy kapasiteettia isoonkin lomailuun. Ensisijaisesti olemme koulutus- ja valmennuskeskus. Mutta nyt kun kansainväliset tapahtumat ovat tauolla, asiakkaita on vähemmän ja haluamme tarjota upeat olosuhteet ja luonnon rauhan kotimaan matkailijoille”, Hollo sanoo.

”Uskomme vahvasti, että monipuolisuus, hyvä ruoka sekä hyvä tavoitettavuus moottoritien lähellä ovat sellaisia tekijöitä, jotka houkuttelevat myös golfareita Kisakallioon.”

    Kisakallion messutarjoukset (voim. 28.3. klo 23.59 saakka)

    Etsi luettavaa