Hyppää sisältöön

Kim Koivun taisto kauden kolmannesta voitosta GoGolfin livetwiitteinä!

Valmentaja David Silva otti Kim Koivun syleilyynsä voiton ratkettua Vierumäellä vuonna 2018.

Kim Koivu aloittaa viimeisen kierroksen Rolex Trophyssa kello 14.20 Suomen aikaa. GoGolfin twitter-tili tulee seuraamaan viimeistä kierrosta Twitterin välityksellä.

Rolex Trophyn viimeinen kierros tulee olemaan panoksiltaan äärimmäisen kova ennakkoluulottomalle 28-vuotiaalle helsinkiläiselle Kim Koivulle. Yunnan Openin ja Vierumäki Finnish Challengen voittojen myötä Kim Koivulla on ensimmäinen ottelupallo suorasta European Tour -paikasta tänään. Kolmella voitolla kauden aikana saa suoran kategorian European Tourille loppukaudeksi ja seuraavalle vuodelle.  

GoGolfin henkilökunta ei ole ottanut äkkilähtöä Geneveen, mutta Zurichissa asuva Timo Teräväinen innostui matkustamaan paikan päälle Geneveen junalla ja lähti tekemään ansiokasta työtä Koivun ja Kalle Samoojan kilpailun seuraamiseksi. 

Timo lupasi laittaa livetwiitit pyörimään heti kun pääsee paikanpäälle, noin kello 15.00 Suomen aikaa. Kim Koivu on tässä vaiheessa kerennyt pelaamaan viimeistä kierrostaan pari reikää. 

 

Viimeinen kierros pelataan kolmannen kierroksen tapaan pro-am muodossa. Kärkipaikan Koivun kanssa jakava Marcel Schneider ei pelaa samassa ryhmässä, vaan Koivun takana. Jokaisessa ryhmässä on yksi ammattilainen ja kolme amatööripelaajaa. 

”Amatöörit ovat joko Rolexin työntekijöitä tai klubin jäseniä. Täällä on vähän erilainen meininki ja kyseessä on aikamoinen erikoiskisa”, Kalle Samooja kertoi paikanpäältä. Kisassa on mukana vain 40 parasta Challenge Tourin rankingista. 

Samooja lähtee viimeiseen kierrokseen jaetulta kuudennelta sijalta. Kärkiparilla on kaulaa kolmantena oleviin pelaajiin kuusi lyöntiä, Samoojaan seitsemän lyöntiä. 

Teräväinen tekee myös haastattelut molemmista suomalaisista, jotka löytyvät illan urheiluruudusta! 

GoGolfin Twitter-tili löytyy linkistä: 

GoGolf Twitter

Etsi luettavaa