Hyppää sisältöön

Kim Koivun hyvä vire jatkui tänään Mauritiuksella

Kim Koivu on aloittanut vahvasti ensimmäisen European Tour -kautensa.

Kim Koivu aloitti tasaisen hyvin kauden toisen European Tourin kilpailun.

Kauden ensimmäisessä European Tourin kisassa hienosti yhdeksänneksi sijoittunut Kim Koivu jatkoi hyviä esityksiään tänään käynnistyneessä Mauritius Openissa.

Aamulla startannut Koivu pelasi avauskierroksen tulokseen 70 (-2), mikä riittää tässä vaiheessa jaettuun 15. sijaan. Koivun kierros piti sisällään kolme birdieä ja yhden bogin.

Kärkimieheen Etelä-Afrikan Jaco Van Zyliin Koivulla on matkaa viisi lyöntiä. Van Zyl pelasi bogittoman kierroksen 65 (-7), jonka hän kruunasi eagle-lopetuksella.

Kakkossijalla on tällä hetkellä Ranskan Matthieu Pavoniin tuloksella 67 (-5)

Kilpailu on kuitenkin vielä alkutekijöissään, sillä kaikki pelaajat eivät ole vielä edes päässeet aloittamaan kierrostaan. Mikäli säätilanne ei muutu, Koivun sijoitus tullee päivän päätteeksi putoamaan kymmenisen sijaa.

Koivu on ainoa suomalainen, joka matkusti Mauritiukselle. Hän lensi Afrikan itäpuolella, Intianmerellä sijaitsevalle saarelle suoraan Hongkongista, jossa pidetty kauden avauskisa päättyi sunnuntaina.

Mauritiukselle on luvattu koko kisan ajaksi vesisadetta, mutta ainakin uutiskuvien perusteella tänään on päästy pelaamaan hyvässä ja aurinkoisessa säässä.  Viikonlopulle sääennusteissa näkyy myös ukkosta ja salamia, joten toivotaaan, että ennusteet eivät pidä paikkansa ja kisa pystytään viemään läpi normaalisti.

Kilpailu pelataan Four Seasons Golf Clubilla. 

Tulospalvelu

European Tourin näyttää suorana Viasat ja Viaplay

 

Etsi luettavaa