Hyppää sisältöön

Kim Koivulle hyvä kisa Turkissa – nousee rahalistan kakkoseksi!

Kim Koivu on taas hyvässä pelikunnossa.

Kim Koivu jatkoi vahvaa kauden avaustaan Turkish Airlines Challengessa. Kauden kolmas kisa toi jälleen sijoituksen 20 parhaan joukkoon.

Kim Koivu pelasi hyvän sarjan kierroksia Gloria Golf & Country Clubilla Turkish Airlines Challengessa. 27-vuotias ei jatkanut voittojen tiellä, mutta sijoittui vahvasti jälleen. Kun kierros on vielä kesken, jakaa koivu sijaa 14. 

Viimeisellä kierroksella Koivu lähti porteista kovaa tehden heti kahdelle ensimmäiselle väylälle birdiet. Kolmosen bogi rajoitti tahtia, eikä sen jälkeen löytynyt enää suurta vaihdetta. Koivu tepasteli maaliin lopulta neljän birdien ja kahden bogin myötä tuloksella 70 (-2). Sarja Turkissa oli täten 66, 69, 72, 70 (-11). 

Turkista hän kuittaa vajaat 3000 euroa palkintorahaa. Hän tullee  todennäköisesti nousemaan kiertueen rahalistan toiselle sijalle tienattuaan kolmen kilpailun aikana noin 56 000 euroa. Toisena oleva Jens Fahrbring ei ollut mukana kilpailussa ja jää Koivun taaksen 55 000 euron tienisteillään.

Keniassa voiton myötä lähes European Tour -paikan varmistanut Lorenzo Gagli jakaa loppuvaiheilla neljättä sijaa kisassa ja tullee viimeistään nyt sinetöimään ensi kauden pelioikeuden European Tourille.

Muut suomalaiset eivät päässeet jatkoon Turkissa. 

 

 

Etsi luettavaa