Hyppää sisältöön

Kim Koivulla vahva startti Saksassa – Korhonen ja Samooja cut-rajan oikealla puolella

Kim Koivun kierroksen kestoksi tulee ylimääräisen tauon takia vähintään kahdeksan tuntia.

BMW International Open keskeytettiin ukkosen uhan vuoksi. Andrea Pavan (-6) johtaa, Kim Koivu (-1/14 reikää) on suomalaisista parhaassa asemassa.

Uusitut ja hyväkuntoiset viheriöt saivat Munchen Eichenriedin kentällä pelaajilta suitsutusta. Ne kestivät aiempia paremmin myös iltapäivään hyväkuntoisina. Ukkonen kuitenkin keskeytti pelin kello 16.20 paikallista aikaa. Pelaajat komennettiin takaisin kentälle kolme tuntia myöhemmin.

Aamupäivällä kiertänyt Italian 30-vuotias Andrea Pavan (-6) johtaa, lyönnin päässä ovat kotiyleisön suosikki Martin Kaymer sekä Oliver Wilson.

Kim Koivu ehti ennen taukoa pelata vain seitsemän reikää, joiden aikana hän teki kaksi birkkua nousten sijalle 22:s. Koivu ahertaa illalla auringonlaskuun asti ollen 14:n reiän jälkeen yksi alle parin. Hän palaa kentälle paikallista aikaa jo 7.30 pelatakseen kierroksensa kolmannen osan, joka on neljän reiän mittainen.

Tavanomaista huomattavasti kovemmaksi urakan tekee myös se, että  lähes välittömästi avauskierroksen päätyttyä hänellä käynnistyy toinen kierros.

Mikko Korhosella puolivalot päällä

Mikko Korhonen teki ensimmäisenä pelipäivänä tuloksen 72 (par).  Korhonen teki 16 paria, yhden birdien ja yhden bogin.
 

Mikko Korhosen kunnonajoitus pro-amin ja ensimmäisen kisakierroksen välillä ei  osunut kohdilleen

Mikko Korhosen kunnonajoitus pro-amin ja ensimmäisen kisakierroksen välillä ei osunut kohdilleen

GETTY IMAGES

Oman kierroksensa jälkeen hän jakaa kilpailussa sijaa 53. Kilpailun pro-am-kisassa keskiviikkona vire oli lupaava, sillä Korhonen oli kilpailun paras pelaaja.

”Pro-amin voitto napsahti, mutta tänään oli vähän hiljaisempaa. Tylsä kierros. Ei oikein mitään tapahtunut. Ruostettava on vielä aika lailla, ei oikein selkeää kierrettä ja peruslyöntiä ole vielä. Puttilinjojen näkeminen tuotti myös ongelmia. Vähän niin kuin olisi silmät puoliksi kiinni”, Korhonen kertoi

Kalle Samoojalla vahvaa tekemistä

Kalle Samooja palasi kolmen viikon kilpailutauolta.  Avauspäivänä tuloskorttiin merkattiin yhteistulokseksi 72 (par), joka oli  hieman alakanttiin peliesityksiin nähden. 

”Oli vahvaa tekemistä, vaikka se ei tuloksessa näy. Tauon jäljiltä  pelissä oli hyvää terävyyttä”,Samooja kertoi.

”Pääsin hyvin liikkeelle ja paikkoja olisi ollut enemmänkin. Greenit  ovat kohtalaisen nopeat ja sisältävät paljon pieniä breikkejä, mikä  tekee säkittelyn haastavaksi.

Kalle Samooja pelaa perjantaina iltapäiväryhmissä

Kalle Samooja pelaa perjantaina iltapäiväryhmissä

GETTY IMAGES

Takaysillä meno rauhallisempaa. Kympille tuli  bogi, jonka Kalle kuittasi heti seuraavalla väylällä birdiellä.  Loppukierroksesta korttiin merkittiin vielä kaksi bogia.

”En päässyt ihan parhaille paikoille. 18:n bogi oli tosi nihkeä.  Perjantaina pitää saada rennommalla otteella putterilla liikkeelle, Kalle Samooja suunnitteli.

Kilpailun tuloslistan löydät täältä.

Etsi luettavaa