Hyppää sisältöön

Kim Koivu: ”Viikonloppuna on tavoite olla taas asemissa”

Kim Koivu sai pokaalin kannateltavakseen Kunmingissa

Edellisen Challenge Tour -kisan voittaja Kim Koivu lähtee mieli virkeänä kohti kauden kolmatta Challenge Tourin kisaa. Tavoite on taas olla tuloslistalla korkealla ja edistää tavoitetta kohti European Touria.

Suomalaisittain kenties mielenkiintoisin golfari tällä hetkellä on Kim Koivu. 27-vuotias sijoittui kauden avauskisassa 14:nneksi ja voitti 350 000 dollarin Yunnan Openin Kiinassa puolitoista viikkoa sitten. Koivu on viettänyt Belekissä aikaa maanantaista lähtien Oliver Lindellin kanssa. 

”Meillä on ollut tosi hauskaa. Se on tärkeää pitkän kauden aikana, että viihtyy hyvin. Kenttä on hyvässä kunnossa, mutta ei yhtä timanttinen kuin Kiinassa oli. Greenit ovat hieman hitaammat, mutta kovat”, Koivu kertoi viikon kisakentästä. 

Kovassa kunnossa ja isolla itseluottamuksella pelaava Koivu pyrkii tällä viikolla taas menestymään. 

”Viikonloppuna olisi tarkoitus olla asemissa, jossa voi taistella voitosta. Toivottavasti Suomen verottaja on lopulta se suurin voittaja”, Kim Koivu heittää huumorin kera. 

Rahalistalla kolmantena oleva Koivu on tienannut kauden aikana 53 160 euroa kahden ensimmäisen kisan aikana. Jos Koivu onnistuu tuplaamaan tienistinsä noin 18 jäljellä olevan kisan aikana, olisi paikka European Tourille sinetöity. 

Suomalaisista kisassa mukana ovat Kim Koivu, Oliver Lindell, Kalle Samooja, Mikael Salminen ja Antti Ahokas

Etsi luettavaa