Hyppää sisältöön

Kim Koivu teki nopeusharjoituksia kauden alla: Tältä näyttää 100% tehoilla lyöty svingi!

Season Golf Academyssa harjoitellaan myös nopeustreeniä

Kim Koivu on treenannut ahkerasti väliviikkojen aikana. Uransa ensimmäiseen vuoteen European Tourilla valmistautuva Koivu on ollut tuttu näky Season Golfin tiloissa Espoossa.

Kim Koivu aloittaa vuoden 2019 kilpailut Abu Dhabista viikon kuluttua. 27-vuotias Koivu on treenannut valmentajansa David Silvan valvovan silmän alla Season Golfin tiloissa. 

Silvan vetämässä akatemiassa harjoituksia on paljon ja ne ovat myös monipuolisia. Koivu laitettiinkin pariksi päiväksi tekemään nopeusharjoituksia. Ammattilaisgolfareilla on aina varastossaan lisämetrejä, mutta täysiä sadan prosentin lyöntejä nähdään kuitenkin aniharvoin. 

Instagramista löytyy Kim Koivun tyylinäyte kun tavoitteena on laittaa mailaan maksimimäärä vauhtia! Koivun caddie Daniel Silva kommentoikin osuvasti: ”Please tämä on oltava ensimmäinen svingi kilpailussa!” 

Tarina ei kerro kuinka monta mailia tunnissa maila liikkui videolla lyödyssä svingissä. Todennäköisesti kuitenkin noin 130 mailia tunnissa. Kim lukeutuu omien sanojensa mukaan European Tourilla selkeästi pitkälyöntisten pelaajien joukkoon. 

Season Golf Academy päivittää aktiivisesti Instagram -tiliä. Tulevaisuuden lupausten treenejä voi kannattaa seurata, sillä näillä kavereilla saattaa olla vahva tulevaisuus golfin parissa! 

Instagram

    Näytä tämä julkaisu Instagramissa.         

Kim Koivu doing Speed Work today!?? Serious FlashSpeed gainz here!⚡️?? #Gainz #SpeedWork @TaylormadeGolf @KimKoivuGolf @MarkThistleton

Henkilön Season Golf Academy (@seasongolfacademy) jakama julkaisu Joulu 29, 2018 kello 1.16 PST

 

Etsi luettavaa