Kim Koivu superkierroksella kärkeen Kiinassa!

Kim Koivu johtaa rahakasta Challenge Tourin kilpailua Kiinassa

Kim Koivu oli täysin suvereeni Kiinan Challenge Tour -kisan toisella kierroksella! 26-vuotias naputti perjantain aamukierroksella upeita birdie-putkia nousten koko kilpailun kärkipaikalle!

Kim Koivu lopetti torstaina kierroksensa tuplabogiin. Perjantaina Kunmingin kentälle saapui sisuuntunut Koivu, joka oli unohtanut viimeisen reiän täysin! Koivu lähti kentän ykköstiiltä liikkeelle tehden neljä paria kierroksensa alkuun.

Etuysin loppu oli satumainen. Koivu teki birdien vitoselle, ja kolmen birdien putken väyliin 7-9. Väylällä 11 tuli päivän ainoa erehdys bogin muodossa. Loppuun paukkui kuitenkin kolme birdietä väylille 12, 13 ja 16. Kierrostulos oli seitsemän birdien ja yhden bogin myötä -6 (65). Avauspäivän 70 jatkeeksi tullut kierros paransi yhteistuloksen -7:ään, jolla irtoaa kahden lyönnin johtoasema kanadalaiseen Sunil Jungiin (-5).

Kun toinen kierros on vielä pahasti kesken, johtaa Koivu uransa ensimmäistä kertaa Challenge Tourin osakilpailua. Kilpailun potissa on 350 000 dollaria. Kauden avauskisassaan Koivu väläytti jo osaamistaan sijoittuen jakamaan 14:ttä sijaa.

Kim Koivua ei tavoitettu vielä kommentoimaan kierrostaan.

Kalle Samooja jatkaa niin ikään viikonlopulle vahvoista asemista. Kalle on pelannut molemmat kierroksensa par-tuloksella 71. Kalle jakaa kisassa sijan 30. Kisassa mahtuu kympin joukkoon tuloksella -3, jolla jakaa viidettä sijaa.

”16 greeniä ja 35 puttia kertoo melko oleellisen. Vedossa hyvä fiilis mut tänää en saanut vaadittavia paikkoja käytettyä ja pari kolmeputtista kaukaa. Tehotonta tekemistä. Kyllä tässä toisaalta aika Kenian fiilikset tulee viikonlopun osalta. Tiukka baana joten kaikki on vielä mahdollista parilla hyvällä kiekalla”, Kalle Samooja lähetti terveiset.

Oliver Lindellin kisa päättyi kahteen kierrokseen. Lindell pelasi tulokset 75-74 (+7).