Hyppää sisältöön

Kim Koivu räväytti bogijunan pitkän kisarupeaman päätteeksi

Kim Koivu oli vahvassa vireessä ennen kierroksen loppua

Kim Koivu saa aloittaa kotimatkansa Länsi-Australiasta aiottua aiemmin. Viiden viikon kisaputki tuli päätökseensä heikon lopun johdosta.

Kim Koivu sortui Australiassa käytävän Super Six -kilpailun kahdella ensimmäisellä kierroksella heikkoihin lopetuksiin. Molemmat kierrokset olivat loistavasti hallussa ennen loppua, mutta kenties väsymys tai muu syy toi isoja numeroita korttiin kierrosten päätteeksi. 

Koivu oli toisella kierroksella vahvasti kiinni jatkopaikassa pelattuaan 11 reikää. Hän oli kierrostaan kaksi alle parin jakaen yhteistuloksella -1 kisan sijaa 50. Kolmosreikä kentällä on par-vitonen, jossa birdie olisi vienyt Kimin ja lähelle maagista sijaa 24 (jatkavat lauantain jälkeen reikäpeleihin). 

Tarina sai kuitenkin käänteen kyseisellä väylällä, sillä Koivu teki tuplan par-vitoselle tippuen rajan väärälle puolelle. Helsinkiläinen ei enää toipunut, vaan teki vielä seuraavaan viiteen reikään neljä bogia. Kierrostulokseksi muodostui 76 ja nimen perään tuli kirjaimet MC. 

Kisan kärjessä ovat Thomas Pieters, Ryan Fox, Matthew Griffin ja Panuphol Pittayarat tuloksella -8. Lauantain jälkeen 24 parasta jatkaa reikäpeleihin ja lyöntipelien tulokset mitätöityvät. Kyseinen raja on tällä hetkellä tuloksessa -3, jossa sijaa 24 jakaa peräti 13 pelaajaa. 

Kisaa voi seurata suorina lähetyksinä Viasat Golfin ja Viaplayn kanavilta. Lähetys alkaa lauantaina kello 7.00 Suomen aikaa. 

Etsi luettavaa