Hyppää sisältöön

Kim Koivu parempi suomalainen aamun peleissä European Tourilla

Kim Koivu ei saanut alitettua paria avauskierroksella Leopard Creekin kentällä

Mikko Ilonen ja Kim Koivu aloittivat aamuvuorossa Leopard Creekin kentällä Alfred Dunhill Championshipin. Suomalaisista Kim Koivu oli terävempi, mutta kumpikaan ei pystynyt parhaaseensa.

European Tourin kalenterivuoden viimeinen osakilpailu käynnistyi Etelä-Afrikassa. Suomalaisittain aamulla ei nähty varsinaista ilotulitusta. Molemmat sinivalkoisista ylittivät parin avauskierroksella. 

Kim Koivu aloitti kisan hyvin Leopard Creekin takaysiltä. Koivu oli kierrostaan yhden alle vielä kymmenen pelatun väylän jälkeen. Lopussa tuli kuitenkin neljä bogia korttiin, eikä birdieitä enää löytynyt kentän etuysiltä. 

Tuloksellaan 75 (+3) Koivu jakaa sijaa 98. Toisaalta moni pelaaja on juuri aloittanut kierroksen, eikä se anna välttämättä oikeaa kuvaa sijoituksesta. Vain kymmenen pelaajaa on onnistunut alittamaan parin koko avauskierroksen aikana maaliin pelanneista. 

Mikko Ilosen päivä oli todella heikko. Avauskierros sisälsi viisi bogia, kaksi birdietä ja yhden tuplan. Tulos 77 (+5) jättää todella ison savotan perjantaille jatkoonpääsyn selvittämiseen. Ilonen jakaa sijaa 112 kun tuloksen on kirjauttanut 136 pelaajaa. 

Kahden kierroksen jälkeen jatkoon pääsee 65 parasta sekä jaetut sijat. 

Kalle Samooja on avauskierrostaan kolmen reiän jälkeen par-tuloksessa, Tapio Pulkkanen on yhtä monen reiän jälkeen +1. 

Etsi luettavaa