Hyppää sisältöön

Kim Koivu: ”Näissä kisoissa voittamiseen pitää olla todella kovassa iskussa”

Kim Koivu on terävöittänyt peliä Lähi-idässä valmentajansa avustuksella

Kim Koivu on pysynyt kiireisenä myös joululoman aikana. Valmentaja yritti saada Kimin myös lepäämään, mutta Koivu löysi aina tiensä takaisin Season Golfin hallille. Nyt uran suurimman kisan alkaessa erityisesti lähipelin pitäisi olla terävässä iskussa.

Kim Koivu aloittaa vuoden 2019 Race to Dubai -listan parhaana suomalaisena. Sen takasi uran toinen sijoitus kymmenen parhaan joukkoon kauden avanneessa Hong Kongin kisassa marraskuussa. Nyt vastassa on kuitenkin eri miehet ja potissa muhkeat seitsemän miljoonaa taalaa. 

Hyvää treeniä ollaan vedetty Davidin kanssa myös Timppa on ollut muiden pelaajien ohella treenaamassa. Teen tosi aika paljolti omaa juttuja ja pysyttelen pääsääntöisesti yksin ja yritän oppia maailman huipuilta niin paljon kun pystyn”, Kim kertoo.

Koivu pitää aina tärkeänä palasena kautta kehittymisen. Nykyinen taso ei tyydytä ja jatkuvasti on löydettävä myös kehitystä – jopa hetkellisen tason laskun uhalla. 

”Hieman haastavaa ollut muutaman muutoksen tai parannuksen kanssa mutta alkaa jo lähtemään. Lähipeli kehittynyt huomattavasti ja se toivottavasti näkyy pelissä jo heti vuoden ensimmäisestä kierroksesta lähtien!”, Koivu jatkaa.

Kolme kertaa viime kaudella Challenge Tourilla voittanut helsinkiläinen on tietenkin nälkäinen voittamaan myös pääkiertueella. Mitä vaatisi, että voitosta voisi puhua jopa suurissa Lähi-idän kisoissa?

”Voitto tulee sitten kun sen kuuluu tulla, mutta tällä tasolla täytyy olla todella kovassa iskussa sen tapahtuessa. Jos puhutaan siis ET:n A/B-luokan kilpailuista joissa mukana myös top-100 pelaajia”, Kim päättää. 

Koivu aloittaa kilpailun kello 11.15 Suomen aikaa yhdessä Mathias Schwabin ja Marcus Kinhultin kanssa.

Etsi luettavaa