Hyppää sisältöön

Kim Koivu kiinni voitossa – GoGolf seuraa livelähetyksenä Vierumäellä!

Kim Koivu taistelee voitosta Vierumäellä!

Challenge Tourin kilpailu Finnish Challenge on loppusuoralla. Kim Koivu voisi lähes varmistaa työpaikkansa European Tourille jos onnistuu pitämään johtoasemansa loppuun saakka! Kun kierrosta on jäljellä seitsemän reikää, on suomalaisen johtoasema skotti-pelaajaan kaksi lyöntiä!

Finnish Challengen viimeisestä kierroksesta on muodostunut melkoinen kaksintaisto. Kärjestä päivään lähtenyt Kim Koivu laittoi tuttuun tapaansa kärkipallossa kaasun pohjaan tehden ensimmäiseen kolmeen reikään kolme birdietä! 

Tasatuloksessa viimeiseen päivään lähtenyt Robert McIntyre jäi portteihin tehden vain parit kyseisille väylille. Koivun kolmen lyönnin johtoasema kuitenkin hupeni sateisessa kelissä kun skotti-pelaaja innostui pelaamaan uskomattoman kovan lopun kentän etuysiin. McIntyre teki birdiet väylille 4, 6 ja 8 sekä eaglen yhdeksännelle väylälle. Kim Koivun etuysin loppu oli myös kova ja Kimi teki birdiet väylillä 6, 7 ja 9 lähtien lyönnin johdosta viimeiseen ysiin. 

Takaysin ensimmäisellä tapahtui suomalaisittain kenties paras käänne päivän aikana. Metsän kautta väylää pelannut Kim Koivu onnistui selvittämään uskomattoman parin ja samaan aikaan lyönnin päässä ollut skotti sortui kolmeen puttiin. Momentum matkasi suoraan helsinkiläisen Koivun puolelle ja johtoasema kasvoi kahteen lyöntiin! 

Väylä 11 tasattiin pareilla, joten johtoasema alkukaudesta voittaneella Koivulla on edelleen kaksi lyöntiä kun kierrosta on jäljellä seitsemän reikää. 

Kärkiryhmässä pelaava Antti Ahokas teki ensimmäiseen yhdeksään reikään neljä birdietä, mutta kolme bogia pitivät lappeenrantalaisen porteissa. Ahokas on kierrostaan yhden alle ja tämän myötä kuusi lyöntiä perässä ennen seitsemää viimeistä reikää. Jokainen sija on erittäin tärkeä, sillä Ahokas pyrkii samalla varmistamaan paikan ensi kauden Challenge Tourille sekä nostamaan rankingia mahdollisimman paljon. 

Kalle Samooja on päivää kolme alle parin jakaen Ahokkaan kanssa viidettä sijaa. tuloksessa -15. Kärkikaksikon ja suomalaisten välissä ovat James Adams (-17/14 reikää) ja Mathiu Fenasse (-16). 

Kim Koivu löi juuri toisen lyönnin keskeltä väylää greenin vieressä olevaan vesiesteeseen väylällä 12. Seuraa alla olevalta livevideolta kilpailun ratkaisuhetket! 

 

Etsi luettavaa