Hyppää sisältöön

Kim Koivu: ”Keskiviikko oli ensimmäinen päivä kun tuntui fyysisesti hyvältä”

Kim Koivu on jälleen terveenä kentällä vuoden viimeisessä kisassaan

Kim Koivu aloitti kauden neljännen kilpailunsa kauden 2019 European Tourilla. Edellinen kisa jäi tosin yhden kierroksen mittaiseksi sairastumisen takia.

Kim Koivu valmistautui Leopard Creekissa pelattavaan Alfred Dunhill Championshipiin kohtalaisen rauhassa. Fyysinen kunto on ollut koetuksella viime viikon sairastumisen jälkeen. Kaiken pitäisi kuitenkin olla kisan alkaessa taas kunnossa. 

”Tänään eka täyspäivä ku ei ottanu fyysisesti koville. Olen varmasti huomenna valmis pelaamaan”, Kim Koivu viestitti keskiviikkoiltana. 

Alkuviikolla hän kävi tutustumassa muun muassa Safariin ja villieläimiin. Koivu nautti kokemusksesta todeten sen olleen ”tosi siistiä”. Itse kilpailussa hän uskoo, että avauskierroksilla kannattaa laittaa kovaa tulosta tauluun. 

”Saa nähdä millasta scorea pelataan. Ekana päivänä ainakin näyttää olevan tosi kevyet lipunpaikat”, Koivu luonnehti. 

Koivu on aloittanut kisan vahvasti. Hän on tuloksessa -1 pelattuaan neljä reikää. Se oikeuttaa jaettuun kuudenteen sijaan. Mikko Ilonen on +2 pelattuaan kahdeksan reikää ja sijalla 49. Kalle Samoojalla ja Tapio Pulkkasella on luvassa iltapäivälähtö.

Etsi luettavaa