Hyppää sisältöön

Kim Koivu kahden lyönnin päässä kärkeä Ras Al Khaimahissa

Kim Koivu sai lentävän lähdön Ras Al Khaimahissa

Kim Koivu sai loistavan lähdön Ras Al Khaimahissa käytävään Challenge Tourin finaaliin. Helsinkiläinen on kilpailussa kuudentena ja vain kaksi lyöntiä kärkeä perässä. Myös Kalle Samoojan aloitus kisaan oli kohtalaisen hyvä.

Kim Koivu aloitti tulisesti Challenge Tourin finaalikisan Arabiemiraateissa. Hän oli jo viiden pelatun väylän jälkeen kierrostaan neljä alle parin. Lopussa meno oli paljon tasaisempaa. Keskellä kierrosta korttiin eksyi kaksi bogia, jotka Koivu kuittasi väylien 12 ja 17 onnistumisilla. 

”Matalaa kaarta lähti tänään draiverilla. Oli haastavaa pallonlyömista mutta scooraaminen erittäin hyvää. Lipunpaikat olivat aivan kulmissa. Saa nähdä onko ne enää edes greeneillä vikoina päivinä…”, Koivu ihmetteli lipunpaikkoja.

Päivän tulos 68 (-4) oikeuttaa yksin kisan kuudenteen sijaan. Kärkikaksikkona olevat Niklas Lemke ja Adri Arnaus ovat tuloksessa 66 (-6) avauskierroksen päätteeksi. Väliin tuloksella -5 mahtuvat myös Romain Langasque, Vicor Perez ja Tom Murray tuloksessa 67 (-5). 

Koivu voi voittaessaan nousta jopa koko rankingin ykköseksi. Se vaatisi rankingia johtavan Joachim B. Hansenin sijoittumista 14:nneksi tai huonommalle sijalle ja Koivun voittoa. Ranking-johtaja avasi pelin tuloksella 72 (par), jolla jakaa sijaa 29. 

Kalle Samoojan kone hyytyi päivän mittaan. Kentän takaysi vaikutti tuloksista päätellen olevan vaikeampi kuin etuysi, jonka suurin osa pelaajista selvisi alle parin tuloksella. 

 

 

Etsi luettavaa