Hyppää sisältöön

Kim Koivu ja GoGolfin kysymysbingo: ”Haluan pelata maailman parhaita pelaajia vastaan”

Kim Koivu vieraili Nikke Tyryn vieraana GoGolfin suorassa live-lähetyksessä.

Kim Koivu saapui maanantaiaamuna siviilivaatteissaan GoGolfin pääkonttorille Punavuoreen. Lauantai-iltana varmistunut sarjanousu European Tourille oli keretty juhlimaan ja käsittelemään alta pois. 27-vuotias Koivu suuntaa väliviikon jälkeen isojen poikien joukkoon pääkiertueelle.

Kim Koivu istahti alas mustalle nahkasohvalle GoGolfin pääkonttorilla Punavuoressa. Ohjelmassa oli 18 kysymystä käsittävä bingo, jossa käytiin kokonaisvaltaisesti läpi miehen golfuraa ja muita ajatuksia maailmasta. 

Mies ei ole muuttunut mihinkään vaikka menestystä on tullut reilusti budjetoitua enemmän ensimmäisellä ammattilaiskaudella. Rolex Trophyn voitosta kuitattu palkintokello roikkuu tyylikkäästi ranteessa, mutta ylpys ei ole kerennyt maailmanlistan sijalle 205 nousseen golfarin päähän. 

”Kyllä kaverit pitää jalat tiukasti maan pinnalla, en mä vielä ole saavuttanut juuri mitään”, Koivu perustelee. 

Tähtäin on asetettu tiukasti PGA Touria kohden. Seuraavaksi ohjelmassa on paitsi harjoittelua ja European Touria, mutta myös tutustumista manageritoimistoihin. 

”Ehdottamasti tarkastelen sellaista vaihtoehtoa, joka voisi avata portteja myös USA:n puolelle. Haluan pelata maailman parhaita pelaajia vastaan”, Koivu täräytti. 

Katso koko 40 minuutin haastattelu alla olevasta videosta! 

Etsi luettavaa