Hyppää sisältöön

Kim Koivu avasi hyvin European Tourilla – Ilosella lähti sokka irti

Kim Koivu avasi vahvasti Saksassa

Kim Koivu sai kohtalaisen mukavan lähdön kahden miljoonan euron Porche European Openiin. Kärkipaikan otti hullu tiedemies Bryson Dechambeau.

Euroopassa pelataan taas rivikilpailuja. European Tourilla käynnissä on Porche European Open, jossa suomalaisista ovat mukana Mikko Ilonen, Tapio Pulkkanen ja Challenge Tourin puolelta vierailun tekevä Kim Koivu

Kim Koivu oli ainoa suomalainen, joka kiersi avauskierroksensa aamupäivällä. Koivu pelaili tuloksen 72 (par) upottaen päivän aikana neljä birdietä ja tehden yhtä paljon bogeja. Koivun sijoitus on kesken avauskierroksen 58. 

Kisan kärkeen pelasi Bryson Dechambeau, joka takoi Green Eagle Golf Coursen tulokseen 66 (-6). Tulos syntyi seitsemän birdien ja yhden bogin myötä. 

Iltapäivällä suomalaisista kentällä nähdään Mikko Ilonen ja Tapio Pulkkanen. Ilosen osalta kisa lähti katastrofaalisesti liikkeelle ja mahdollisuudet viikonlopun peleihin taisivat mennä jo ensimmäisen neljän reiän aikana. Ilonen oli kisaa +6 pelattuaan neljä reikää. Nyt Ilonen on +8 pelattuaan 12 väylää. 

Tapio Pulkkanen pelasi erittäin puhtaan kierroksen. Ensimmäisen viiden reiän aikana hän teki kaksi bogia. Sittemmin Pulkkanen kuittasi erheet tekemällä birdiet kentän väylill 15 ja 18. Jälkimmäisellä ysillä (1-9) Tapsa teki vain yhden birdien, eikä ainuttakaan bogia. 

Tulos -1 oikeuttaa avauspäivän jälkeen sijaan 43. Cut-raja on avauskierroksen jälkeen par-tuloksessa. 

Kakko vireessä Itävallassa

Viime viikolla 17:nneksi sijoittunut Roope Kakko sai taas kohtalaisen hyvän avauskierroksen Challenge Tourin puolella. Kakko pelasi tuloksen 69 (-1), jolla on kisan sijalla 28 avauskierroksen ollessa kesken. Lauri Ruuska on samassa tuloksessa pelattuaan kolme reikää. Myös Linus Väisänen (par) on vasta aloittanut kierroksensa. 

Maaliin pelanneista Peter Erofejeff (+6) ja Jaakko Mäkitalo (+5) eivät onnistuneet avauskierroksella. Juuso Kahloksen Challenge Tour -debyytti ammattilaisena ei myöskään ole sujunut. Kahlos on +4 pelattuaan avauskierrostaan puolet. 

Etsi luettavaa