Hyppää sisältöön

Kim Koivu aloitti tunnustelevan vahvasti European Tour -uransa

Kim Koivu tähyilee perjantaina nousua Sveitsin vuoristossa

Kim Koivun taso mitataan loppukauden aikana European Tourilla. Challenge Tourilla kolme voittoa on kova näyttö, mutta mihin taidot riittävät isojen tähtien keskellä? Avauskierros Sveitsissä oli tasaisen vahva, mutta ei nappikierros.

Kim Koivu aloitti Sveitsissä Crans Sur Sierren vuorilla European Tour -uransa mukiinmenevästi. 27-vuotias teki avauskierrokseensa kolme birdietä ja kolme bogia päätyen par-tulokseen. Tulos oikeuttaa kisan avauskierroksen jälkeen keskikastiin Koivun jakaessa sijan 63. 

Liukkailla viheriöillä iltapäivän pelaajat eivät saaneet kasaan yhtä hyviä tuloksia kuin aamulla pelanneet. Aamupäivän tulostaso oli selkeästi iltapäivää parempi. Koivu pääseekin perjantaina haastamaan kenttää aamuäpäivän viimeisissä ryhmissä, joten tänään on iskun paikka. 

Koivun tavoin iltapäivällä pelasi myös Tapio Pulkkanen, jolla on tällä hetkellä vaikeaa. Pulkkanen teki kierrokseensa peräti kuusi bogia ja vain kaksi birdietä. Pulkkanen tarvitsee tuloksen 65-66 perjantaina noustakseen cut-rajan oikealle puolelle tuloksen 74 jälkeen. 

Kisan kärkeen nousi aamupäivän lopulla pelannut Max Kieffer tuloksella 64 (-6). Mikko Korhonen pelasi aamulla tuloksen 69 (-1) ja Mikko Ilonen tuloksen 70 (par). 

Kisan voi seurata suorina lähetyksinä Viasat Golfin ja Viaplayn kanavilta.

Etsi luettavaa