Hyppää sisältöön

Kiira Riihijärvellä loistava startti Augusta National Women´s Amateurissa

Kiira Riihijärvellä on torstaina edessään 23 reiän urakka Champions Retreat Golf Clubilla

Tuloslistalla toisena oleva Riihijärvi (-1/13 reikää) petasi itselleen hyvät mahdollisuudet päästä mukaan kisan päätöskierrokselle Augusta Nationalille lauantaina.

Birdie ensimmäisellä reiällä, sen perään 12 paria, kunnes ukkosenuhka keskeytti pelit Champions Retreat Golf Clubilla Georgiassa. 
Kiira Riihijärvi oli hyvässä vauhdissa ensimmäisellä kolmesta kisakierroksesta, joista lauantaina Augusta Nationalille pelattavalle viimeiselle pääsee tuloslistan 30 ensimmäistä.

Karsiutuvillekin on luvassa ikimuistoinen kokemus Augustasta perjantain harjoituspäivänä.

Riihijärvi ja 28 muuta pelaajaa yhteensä 72:sta pelaavat avauspäivän kierroksensa loppuun Suomen aikaa torstaina aamupäivällä.

Katherine Smith (-4/11) johtaa kolmen lyönnin erolla viiteen pelaajaan, joista kaksi ehti pelata kierroksensa loppuun

University of Tampassa opiskeleva Riihijärvi on pelannut kalenterivuoden 2021 kolme kisaa loistavasti voittaen kahdesti ja ollen kerran toinen.

Maailmanlistalla nykyinen sijoitus on 38:s, parhaimmillaan hän on on ollut sijaluvulla 18. Matilda Castrén ylsi huippukaudella 19:ksi.

Kilpailu jäi edelliskaudella koronapandemian vuoksi pelaamatta. 2019 jolloin kisan pelattiin ensimmäisen kerran voittajaksi nousi USA:n Jennifer Kupcho (-10), joka kyykytti Augusta Nationalin kuutta viimeistä reikää pelaten viisi alle. Kupcho on tehnyt hienon läpimurron ammattilaisena. Hän on maailmanlistalla 12:s , ja  on sijoittunut Evian Championshipissa kakkoseksi.

Augusta National Women´s Openin voittaja saa paikan kolmeen majoriin kaudella 2021.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa