Hyppää sisältöön

Kiinnostaako VIP-matka Ryder Cupiin? Vedonlyöntiyhtiön kisassa messevä palkinto

Ryder Cupin liput alkavat olla kortilla. Moni unelmoi matkasta Pariisiin, mutta hinnat ovat pompanneet pilviin. Yksi mahdollisuus on kuitenkin olemassa: voittaa matkapaketti kilpailusta. Kilpailussa pitää arvata parhaiten 15 parivaljakon paremmuusjärjestys PGA Championshipissa.

PGA Championship käynnistyy torstaina. Monelle vedonlyöntiyhtiölle golf on kasvava markkina ja lajin kiinnostus on noussut esiin entistä enemmän myös USA:ssa vedonlyöntilakien muututtua. Ryder Cup on yksi vuoden päätapahtuma. Majorien aikaan osa yhtiöistä kosiskelee pelaajia golfvedonlyönnin pariin erinäisillä kampanjoilla. 

Kansainvälinen Coolbet-niminen vedonlyöntiyhtiö laittoi jakoon PGA Championship-kilpailuun kaksi vip-matkaa Ryder Cupiin.

”Golfia lyödään paljon lähinnä huvivetojen tarkoituksessa. Pienillä riskeillä saa pientä jännitystä kisaan, ja voittokertoimet ovat yleensä aika suuria. Laji on kasvava markkina, mutta kyllä jalkapallot ja jääkiekot ovat suomalaisille lähimpänä sydäntä”, yhtiöstä kerrotaan. 

Kampanjassa Ryder Cup -matkat voittaa henkilö, joka tietää parhaiten 15 muodostetun parin voittajat. Se voi olla, että 12 osumaa 15:stä riittää, tai sitten täytyy tietää jokaisen parin voittaja. Osallistujamäärää on vaikea arvioida, mutta kyseinen kampanja on vain suomalaisille asiakkaille. 

Ilmaista huvi ei kuitenkaan ole. Vedonlyöntiyhtiön kilpailuun osallistuakseen on lyötävä vähintään 20 eurolla vetoa PGA Championshipiin määräaikaan mennessä tai veikkausta ei lasketa mukaan Ryder Cup -matkan arvontaan. Veto pitää olla lyötynä torstaihin kello 15 mennessä. Mikko Korhosen voitosta tarjotaan vedonlyöntifirman sivustolla 750 kerrointa. Sijoitus 20 parhaan joukkoonkin palauttaa rahat mukavasti 18-kertaisesti!

Etsi luettavaa