Hyppää sisältöön

Kiekkokikkailija vaihtoi kumilätkän golfpalloon –  iski ”holarin” lätkämailalla

Zac Bell näytti lätkätaitojaan golfkentällä.

Zac Bellin suoritusta ei lasketa hole-in-oneksi, vaikka se olikin upea lyönti ja monessa mielessä sääntöjen mukaista lyöntiä vaikeampi tehdä.

Nuori Zac Bell herättää ihastusta sosiaalisessa mediassa lätkäintoilijoiden keskuudessa. Kanadalainen on kerännyt Instagramiin yli 200 000 ihmisen yleisön, jonka ihasteltavaksi hän lähettää tuon tuosta taidonnäytteitään lätkämailan ja kiekon kanssa.

Tunnettua on, että lätkäpelaajat viihtyvät kesäisin myös golfkentällä. Harva heistä kuitenkaan yhdistää näitä kahta lajia yhdessä ja samassa suorituksessa.

Niinpä nuori mies Bell puki ylleen nahkaisen golfhanskan sijaan lätkähanskat ja tarttui wedgen sijaan komposiittiseen jääkiekkomailaan kuvatessaan hiljattain videota golfkentällä.

Lätkän sijaan hän kuitenkin otti pelivälineeksi golfpallon ja lopputuloksena oli tällainen suoritus:

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Had to bring out my 9 iron for this hole in one ⛳️ #zacbell

Henkilön Zac Bell (@alwayshockey) jakama julkaisu Elo 27, 2020 kello 4.26 PDT

Moni sanoo, että aloittaa golfin vasta sen jälkeen, kun ei osu enää liikkuvaan pallon. Heille voi vilauttaa sen jälkeen tätä videota ja todeta, että teepä perässä.

Tietysti jos ryhtyy pilkkua viilaamaan ja tutkimaan sääntökirjaa tarkasti, eihän tässä mistään oikeasta holarista ole kyse, sillä laskujemme mukaan Bell osuu liikkuvaan palloon parisenkymmentä kertaa ennen varsinaista lyöntiä.

Me täällä GoGolfissa olemme kuitenkin tässä tapauksessa valmiita katsomaan asiaa läpi sormien, että jos herra Bellillä oli lyönnin aikana voimassa GoGolfin jäsenyyteen kuuluva vakuutusyhtiö Pohjantähden hole-in-one-vakuutus, lupaamme hoitaa asiaankuuluvat kuohuvatarjoilut jälkikäteen.

Sen verran hienosta suorituksesta oli kyse.

Liity GoGolfin jäseneksi täältä. Loppukauden jäsenyys vain 19 €.

Etsi luettavaa