Hyppää sisältöön

Kevin Na puhui ohi suunsa: Tiger Woodsista USA:n seuraava Ryder Cup -kapteeni?

Kevin Na haluaisi antaa Tiger Woodsille nyrkkitervehdyksiä myös Ryder Cupissa vuonna 2022.

Kevin Na käynnisti huhut siitä, että Tiger Woods kipparoisi Yhdysvaltain joukkuetta vuoden 2022 Ryder Cupissa.

Kun Ryder Cupia pelataan Roomassa 2022, Yhdysvaltain joukkuetta kipparoi Tiger Woods. Näin on asian laita, ainakin jos on PGA Tour -peluri Kevin Na’ta uskominen.

Na lipsautti huhun liikkeelle viime viikolla Sky Sportsin haastattelussa.

”Tavoitteenani on päästä Ryder Cup -joukkueeseen tänä vuonna Whistling Straitsissa. Minusta olisi hienoa olla mukana joukkueessa”, Na sanoi.

”Tiedän, että sitä seuraava Ryder Cup on Italiassa ja joukkueen kapteeni on uskoakseni Tiger Woods, joten se on toinen asia, jota odotan innolla”, hän jatkoi.

Vuoden 2022 Ryder Cup -kapteenia ei ole vielä julkistettu, joten lipsautusta seurasi jatkokysymys: Mistä Na on kuullut asiasta?

”Olen kuullut huhuja”, hän vastasi naureskellen. ”Vai olenko käynnistämässä huhuja? Anteeksi, mutta näin olen kuullut. Olisikohan minun pitänyt olla hiljaa asiasta? En tiedä, mutta olen kuullut huhuja, enkä kerro, keneltä olen niitä kuullut, mutta näin olen kuullut.”

Tiger on Roomassa pelattavan Ryder Cupin aikana 46-vuotias. Ikänsä puolesta hän voisi periaatteessa olla vielä pelaava-kapteeni, mikäli hänen kehonsa on vielä tuolloin pelikunnossa.

Viime syksynä Tiger johti pelaavana kapteenina Yhdysvallat voittoon Presidents Cupissa muun maailman joukkuetta vastaan.

Etsi luettavaa