Hyppää sisältöön

Kevin Na lahjoitti voittoauton caddielleen: ” Hän on hyvä myyntimies”

Caddie Kevin Harms näyttää mielestään Kevin Nata paremmalta  Dodge Challengerin ratin takana

Kevin Na voitti kolmannen kerran urallaan PGA Tourin kisan. Bonuksena tulleen vuosimallin 1973 Dodge Challengerin hän antoi lupauksensa mukaisesti mailapojalleen Kenny Harmsille

Annetut lupaukset täytyy pitää. Tämä on ehdoton edellytys myös hyvässä pelaajan ja caddien työsuhteessa. Kevin Na ja hänen pitkäaikainen caddiensa Kenny Harms valmistautuivat tiistaina Ben Hoganin kotikentällä Colonial Country Clubilla pelattuun Charles Schwab Challengeen.

Harms tiesi voittajalle eksrabonuksena tulevasta Dodge Challengerista, ja teki työnantajalleeen jo ennnen työviikon käynnistymistä viestillä suoran ehdotuksen. 

”Sinä et näyttäisi kovinkaan hyvältä tuossa autossa, mutta minulle se sopisi mainiosti. Joten minun pitäisi saada se”, Harms viestitti

Harjoituskierroksella he ohittivat palkintoauton ja Harms toisti ehdotuksessa.

”Kenny olisi hyvä myyntimies. Suostuin ehdotukseen”, Kevin Na kertoi heti voittonsa jälkeen. 

Na siirtyi ammattilaiseksi  heti vuosituhannen vaihteessa 17-vuotiaana. Aasian Tourin ja ET:n kautta PGA Tourille vuonna 2004 päässyt Na on pelannut satoja kisoja nykyisellä työpaikallaan voittaen ennen sunnuntaita vain kahdesti.

Ykköstila tuotti hänelle 1,3 miljoonaa taalaa, josta Kenny Harms kuittaa normaalikäytännön mukaisesti 10 prosenttia sekä tässä tapauksessa myös upean auton.
 

Etsi luettavaa