Hyppää sisältöön

Kenttä lainehti Ruotsissa ja CT-kisa vihellettiin poikki – Kakko kympin sakissa

Lits-läts, pelit pantiin poikki perjantana Landeryd Golf Clubilla, kuin kentältä ei meiannut löytyä kuivaa kohtaa. KUVAT: GETTY IMAGES

Roope Kakko ehti pelata vain kaksi reikää, kun kierros jouduttiin keskeyttämään. Lauri Ruuska nähdään todennäköisesti viikonvaihteen kierroksilla.

Roope Kakko jakaa yhdeksättä sijaa Indoor Golf Group Challenge -kisassa, jota pelataan parhaillaan Ruotsissa.

Kakko ehti pelata toista kierrosta kuitenkin vain kahden reiän verran, ennen kuin pillit jouduttiin laittamaan pussiin kovien sateiden vuoksi. Nurmi oli niin märkää ja suorastaan tulvi, eikä pelaamisesta meinannut tulla mitään.

Kilpailun kärkimieheen Tanskan Jeppe Kristian Anderseniin Kakolla on eroa kuusi lyöntiä. Hän on ehtinyt pelata 32 reikää.

Moni pelaaja, kuten avauskierroksen jälkeen kilpailua johtanut Benjamin Follett-Smith ja Suomen Oliver Lindell, eivät päässeet kentälle lainkaan.

Muista suomalaisista Lauri Ruuska jakaa sijaa 22 tuloksella -4 (66-72) ja on melko suurella varmuudella jatkossa. Kyseessä on jo kuudes perättäinen kilpailu, jossa Tarinagolfin selvitti cutin. Näiden kilpailujen joukkoon mahtuu Vierumäellä napattu ylivoimainen voitto ja kahdeksas sija Saksassa.

Sen sijaan Matias Honkalan kisa taitaa jäädä kahden kierroksen mittaiseksi. Tuloksella -1 (69-72) hän jakaa 83:ta sijaa, kun 60 parasta ja samassa tuloksessa olevat etenevät kolmannelle kierrokselle.

Viikko sitten Ruotsissa pelattu Challenge Tourin kisa jäi kolmen kierroksen mittaiseksi sateiden takia.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa