Hyppää sisältöön

Kenttämestari Mikke Merinen: ”Hills ihastuttaa monipuolisuudellaan ja kunnollaan”

Hills by GoGolf noussee kauden 2021 aikana suureen suosioon pelaajien keskuudessa

HIlls by GoGolf Vihdin Jokikunnassa on GoGolf Playn pelituotepaketeissa todellinen timantti.
Ensimmäinen neljästä yhdeksiköstä pyritään avaamaan jo pääsiäiseksi.

Hills by GoGolfin tuore kenttämestari Mikke Merinen on kauden alla enemmän kuin innoissaan uudesta työstään, sekä 36-reikäisen golfkeskuksen valmiudesta palvella asiakkaita.

”Kentät ovat talvehtineet erinomaisesti. Kurk Golfin kenttähenkilökunta teki syksyllä hienon työn Hillsin talviteloille laittamisessa. Lumien sulettua mitään ongelmia ei ole ilmennyt. Uskon, että saamme jo keväällä kaikki yhdeksiköt hienoon kuntoon”, Hirsalasta Hillsiin siirtynyt Mikke Merinen iloitsee.

Hillsissa on kaksi toisistaan poikkeavaaa kenttää , Hill Course  ja Valley Course  jotka täydentävät loistavasti toisiaan. 

Hills by GoGolf on kauden 2021 odotetuimpia tuoteuutuuksia

Hills by GoGolf on kauden 2021 odotetuimpia tuoteuutuuksia

Juha Tuukkanen / JT Golf Photography

Puistomaisempi Hill Course on pelattavuudeltaan leppoisampi, nautiskelijoille suunnattu kokonaisuus. 

Valley Coursea Merinen sekä hänen lähimmät esimiehensä GoGolf Operationsin pääkenttämestari Tomi Laaksonen ja tekninen johtaja Juuso Rajasvuo haluavat peluuttaa aavistuksen nopeampana ja kovempana, sekä tuoda lisää visuaalisuutta ja väriä etenkin kenttää ympäröiviä karheikkoja kasvattamalla.

Finnish Tourin kisa nostaa entisestään rimaa

Edellisvuonna Hill Course isännöi Finnish Tourin kisaa. Tulevan kesäkuun toisena viikonloppuna on Valley Coursen vuoro haastaa maamme huiput.

Valleylla pelattiin pian kentän avaamisen jälkeen vuosikausia (2012-2018) Let Access Seriesin osakilpailu. Valley Coursen kasvutarina pay & play-kentästä arvostetuksi klubi- ja kisakentäksi  saa GoGolfin hoteissa lisävauhtia tulevalla kaudella.

”GoGolf Operationsille on luonnollisesti tärkeää nostaa Hillsin hoitotasoa molemmilla kentillä. Resursseja on edellisvuotta enemmän, mikä näkyy etenkin viikonlopppuisin, jolloin Hillsissa on suhteessa eniten pelaajia. Hoitotoimenpiteiden osalta kenttä on viimeistelty seitsemänä päivänä viikossa”, Merinen lupaa.

Mikke Merinen saa tukea Hillsin profiilinnostoon GoGolf Operationsin kentänhoitotiimiltä

Mikke Merinen saa tukea Hillsin profiilinnostoon GoGolf Operationsin kentänhoitotiimiltä

Hills by GoGolf on erittän tärkeä palanen GoGolf Play pelipaketteja.

Odotusarvo on, että kentän käyttöaste nousee hyvinkin paljon kaudesta 2020, jolloin kierroksia oli noin 30 000.

Hillsiin on pääkaupunkiseudulta hieman pidempi matka kuin muille GoGolfin kentille, vastaavasti kaksi kenttää, hienot harjoitustilat, ja erittäin tyylikäs, tilava klubitalo pitävät golfaria ”otteessaan” hyvin pidemmänkin aikaa.

”Hills oli hyvässä kunnossa kaudella 2020. Meidän tavoitteemme on, että tulevalla kaudella pistämme tästä vähintään pari piirua paremmaksi läpi kauden viikon jokaisena päivänä”, Mikke Merinen lupaa.

Hillsin rangesta avattiin osa jo perjantaina. 

”Lumet ovat sulaneet vauhdilla, ja uskomme vahvasti siihen, että pääsiäiseksi saisimme ainakin yhden yhdeksiköistä pelioikeuden omistajille avattua.”

GoGolf Play avaa portit Hillsiin

Alkavasta golfkaudesta 2021 ennakoidaan todella vilkasta, golf on vahvassa boomissa.

Edellisellä kaudella suuri osa pelaajista havahtui tilanteisiin, joissa sille kentälle jolla olisi halunnut pelata, ei ollutkaan peliaikoja saatavilla.

Näihin tilanteisiin tulevat jatkossakin törmäämään etenkin ne pelaajat, joilla on pelioikeus vain yhteen golfkeskukseen

GoGolf Play -paketit eri muodoissaan soveltuvat niille, jotka haluavat pelata paljon, mielelläänkin eri kentillä saadakseen kokemusta, elämyksiä ja oppia erilaisista tilanteista.

Hills by GoGolf on mukana kaikissa paketeissa.

Play Easyn osasena Hillsissa on tarjolla aina yksi, vaihtuva yhdeksikkö niille, joille 18 eri reiän kiertäminen samana päivänä ei ole must.

Hillsin molempia kenttiä voi kliseisesti suositella kaikentasoisille pelaajille. Allekirjoittaneen veikkaus onkin se, että GoGolf Playn hankkivien keskuudesta melkoinen osa tulee pelaamaan Vihdin Jokikunnassa huomattavasti enemmän kuin oli aluperin suunnitellut. 

Päällimmäinen perustelu on se, että Hillsissa on lähtökohtaisesti väljempää kuin useimmilla muilla pääkaupunkiseudun kentillä.
Toinen liittyy kenttien monipuolisuuteen, sekä Mikke Merisen ja hänen tiiminsä lupaamaan hoitotasoon. 

Harvinaislaatuisena maamerkkinä Hillsin maisemaa kaunistaa jo vuosikymmeniä poissa käytöstä ollut hyppyrimäki, jonka nähdessä tulee aina hymy huulille.

Hillsia voi monestakin syystä kuvailla hyvän tuulen golfkeskukseksi. Helsingistä matkaa on vain 40-45 minuuttia, silti maaseudun rauhallinen tunnelma on käsin kosketeltavissa.

GoGolfin Play messutarjouksena kaupan päälle saa 28.3 asti 2 tusinaa Srixonin Z-Star palloja (arvo 100 €).

Hills by GoGolf

Etsi luettavaa