Hyppää sisältöön

Kehity pelaajana ja nauti golfista – GoGolfin kesän 2021 kurssivalikoima nyt myynnissä

Antti Vaalas

Kun pelaa paremmin, golfista nauttii enemmän. Tämän vuoksi GoGolf panostaa golfopetukseen, koska meistä golfin pitää olla kivaa. Tästä jutusta näet, millainen on kurssitarjontamme ja ketkä toimivat opettajinamme tulevalla golfkaudella.

GoGolf panostaa valmennus- ja opetustoimintaansa nyt ja tulevaisuudessa. Ammattitaitoisen ja monipuolisen valmennustiimin johtohenkilönä, Director of Coaching -nimikkeen takana seisoo Suomen johtava golfvalmentaja Timo Karvinen.

Valmennustiimin muita opettajia ovat PGA prot Antti Vaalas, Marko Kumm, Janne Martikainen ja Ari Koutuaniemi. Naisenergiaa tiimiin tuovat Iida Nikka ja Lotta Tähtelä. Hirvensalon Golfissa Aaro Löyttymäki vastaa Päivässä golfariksi -kurssien toteuttamisesta.

Monipuolisesta valmennustiimistä löytyy vankkaa ammattitaitoa ja loistavaa ihmistuntemusta. Ja mikä tärkeintä – palo golfiin välittyy aina opettajalta asiakkaalle.

Kursseja kaikentasoisille golfareille

GoGolfin moderni ja monipuolinen kurssivalikoima on suunniteltu Karvisen johdolla vastaamaan jokaisen golfarin tarpeita ja toiveita.

Tavoitteena on, että jokainen asiakas löytää kurssivalikoimasta itselleen sopivan kurssin. GoGolf haluaa olla mukana golfarin polulla ja tarjota mahdollisimman hyvät eväät ja edellytykset asiakkaidemme kehittymiselle.

Ajatus golfarin polusta on perusta GoGolfin valmennuksille.

Polku alkaa Päivässä golfariksi -kurssista, jonka aikana suoritetaan green card. Tästä pelaaja etenee jatkokurssien myötä Pelaa alle 100 -kurssille. Pidempään pelanneet golffarit voivat valita omiin tavoitteisiinsa sopivan kurssin, kuten Pelaa alle 80 tai 90 -kurssin.

Kurssivalikoiman uusin timantti on Timo Karvisen kehittämä Personal Training -konsepti. Kyseessä on jo hieman kokeneemmalle golfarille räätälöity kurssi, jossa pelaajan kehitystä seurataan systemaattisesti ja peliä kehitetään hyödyntämällä asiakkaan yksilöllisiä ominaisuuksia.

Kesäkuussa GoGolf järjestää junnuleirejä perheen pienimmille Leppävaaran Rangella, Kurk Golfissa ja Hirvensalon Golfissa. Maanantaista perjantaihin kestävällä liikunnallinen golfleirillä harjoitellaan golfin eri osa-alueita monipuolisella ja hauskalla tavalla. Junnuleiri on suunnattu 6–13-vuotiaille.

Kurssien sisällöt on suunniteltu tarkoin. Jokainen kurssi antaa avaimia ja oppeja oman pelin kehittämiseen.

Pelaa alle 100, 90 ja 80 ­-kurssit korostavat pelinomaisuutta ja auttavat kehittämään peliä niin, että kierrostulos alittaa toistuvammin halutun lyöntimäärän.

Esimerkiksi Pelaa alle 90 -kurssilla perehdytään syvemmin siihen, mistä kierrostulos koostuu. Kurssin yksi konkreettisista tavoitteista on tuplabogien eliminointi, johon valmentajamme antavat opetusta ja vinkkejä.

Lisäksi kurssilla pyritään kehittämään lähipeliä entistä varmemmaksi, jolloin 50 metristä selvitään reikään maksimissaan kolmella lyönnillä. Myös omien lyöntimittojen tunteminen, rutiinit ja tilannetaju korostuvat kurssin sisällössä.

Parhaat tekniset apuvälineet käytössä

GoGolfin valmennustiimillä on alan parhaat välineet opetuksen tukena, kuten Trackman-analysaattori sekä erilaiset videointimahdollisuudet. Trackman kertoo tarkkaa tietoa mailan liikkeestä sekä lavan asennosta osumassa.  Ryhmävalmennusten lisäksi tarjoamme asiakkaillemme myös yksityisopetusta. 

Tulevan golfkesän valmennuskalenteri on täynnä erilaisia kursseja, joihin pääset tutustumaan osoitteessa: golfvalmennus.fi. Uusi sivusto tarjoaa asiakkaillemme mahdollisuuden tutustua tarkemmin valmennustiimimme jäseniin sekä kattavaan ja moderniin kurssivalikoimaamme.

Kaikki opetusvideot ja -materiaalit löytyvät jatkossa myös tältä sivustolta.

GoGolf järjestää kauden 2021 kursseja Leppävaaran Rangella, MegaRange Vantaalla, Kurk Golfissa, Hills by GoGolfissa sekä Hirvensalo Golfissa. Koko valmennustiimi toivottaa sinut tervetulleeksi kesän kursseille!

Pelaajan polku ja GoGolfin kurssit kaudella 2021:

  • Päivässä golfariksi (Green Card –kurssi)
  • Jatkokurssi
  • Pelaa alle 100
  • Pelaa alle 90
  • Pelaa alle 80
  • Personal Training
     

Etsi luettavaa