Hyppää sisältöön

Kehitä peliäsi järjestelmällisesti rennossa ilmapiirissä – GoGolfin talvikursseille ilmoittautuminen on käynnissä

GoGolf Loungen talvikursseilla voi kehittyä ensi kauden pelejä ajatellen.
GoGolfin talvikursseilla harjoitellaan kokeneiden ja ammattitaitosten valmentajien ohjauksessa.

GoGolf tarjoaa golfareille mahdollisuuden kehittää omaa peliä sekä omatoimisesti että valmentajienkin opastuksella – ympärivuotisesti.

GoGolfin valmennustiimi on suunnannut katseensa jo kohti tulevaa sisäkautta. Ryhmävalmennuksiin osallistuminen on loistava tapa kehittää omaa peliä ja valmistautua seuraavaan kesään. GoGolfin talvikurssit on kehittänyt päävalmentaja Timo Karvinen yhdessä muiden GoGolf-valmentajien kanssa.

Vaikka kyseessä on ryhmävalmennus, osallistujat saavat talvikursseilla yksilöllistä opetusta, koska ryhmäkoot ovat pieniä. Tasoryhmästä riippuen yhdelle kurssille otetaan mukaan 4–6 osallistujaa.

Valtaosassa kursseista kokoontumisia on kymmeneen. Sen lisäksi talvikurssin hintaan sisältyy yksi 30 minuutin yksityistunti.

”Talvikursseilla jokaiselle osallistujalle luodaan oma kehityssuunnitelma, jota talven aikana noudatetaan. Tässä on huomioitu myös kurssin ohella tapahtuva omaehtoinen harjoittelu”, Karvinen sanoo.

Sitoutuminen valmennusryhmään takaa siis sen, että valmentaja voi laatia opetussuunnitelman siten, että eteenpäin mennään askel askeleelta, eikä yhdellä kerralla tule liikaa uusia asioita pureskeltavaksi.

”Oppiminen ei tapahdu hetkessä, ja siksi haluan antaa oppilaalle paljon aikaa uuden asian omaksumiseen”, Karvinen muistuttaa.

Samaa konseptia toteutettiin onnistuneesti jo viime talvena.

”Kehittymisen rinnalle meille on tärkeää se, että oppiminen tapahtuu rennossa ja positiivisessa ilmapiirissä. Harjoittelun pitää olla hauskaa eikä mitään pakkopullaa”, Karvinen sanoo.

Tulevalla talvikaudella löytyy myös kursseja, joissa kokoontumisia on myös vähemmän, mikäli ei voi sitoutua koko talvikaudeksi. Lyhyissä kursseissa ei ole mukana yksityistuntia.

GoGolfin valmennustiimiin kuuluvat talvisin Timo Karvisen lisäksi Antti VaalasMarko KummRiku Soravuo, Milla HaroAri Koutuaniemi ja Kaisa Ruuttila, joka valmentaa Tampereen GoGolf Loungessa.

Lämmin ja viihtyisä sisähalli

GoGolf Loungessa Espoon Kerassa on 11 Trackman-simulaattoria, suuri lähipeliviheriö ja paljon lyöntipaikkoja. KUVA: LASSI PEKKA TILANDER

GoGolf Loungessa on mahdollista harjoitella golfia monella tavalla – siellä voit pelata kierroksen huippukentällä Trackman-simulaattorissa, harjoitella tekniikkaa lyöntipaikoilla tai keskittyä lähipeliin suurella viheriöllä. Espoon GoGolf Loungesta löytyy myös yksityinen opetustila peileineen.

Harjoittelun jälkeen asiakas voi istahtaa viihtyisään oleskelutilaan katselemaan huippugolfia televisiosta ja nauttimaan baarin antimista.

Varmista paikkasi talven kursseille nyt

Asiakas voi valita haluamansa pienryhmän oman tasonsa mukaan, esimerkiksi Pelaa alle 100-, 90-, 80- tai underissa -kursseilla. Kursseja on suunnattu erikseen myös senioreille, pariskunnille ja hiljattain golfin aloittaneille.

Talven aikana järjestetään myös green cardin -kursseja. Kursseja pidetään GoGolf Loungeissa Espoossa ja Nokialla.

Etsi luettavaa