Hyppää sisältöön

Kaymer hakee jo neljättä voittoaan Abu Dhabissa

Martin Kaymer ja Alex Noren pelasivat tänään samassa ryhmässä.

Martin Kaymerin peli kulkee Abu Dhabissa. Haussa on jo neljäs voitti Desert Swingin avauskisasta.

Martin Kaymer otti perjantaina johdon Abu Dhabi Championshipissä. Saksalainen latoi tauluun toisen perättäisen 66 lyönnin kierroksen ja johtaa kisaa yhteistuloksella 12 alle parin. Kisassa toisena on Rafa Cabrera Bello,  lyönnin kärkimiestä perässä.

Mies ei ole ensimmäistä kertaa pappia kyydissä Abu Dhabissa, sillä hän on voittanut saman kisan aiemmin jo kolme kertaa.

Perjantai alkoi nihkeästi

Perjantaina Kaymer aloitti kierroksensa nihkeästi. Seitsemän reiän jälkeen hän oli kierrostaan yksi yli parin, yhteistuloksessa -5 ja kuusi lyöntiä kärjestä. Kahdeksannen reiän eagle kuitenkin muutti päivän suunnan.

Takaysillä birdietä alkoi tulla liukuhihnalta. Tässä uppoaa yksi viheriön ulkopuolelta 14. reiällä. Kaikkiaan birdietä syntyi takaysillä kuusi.

Kierroksen jälkeisessä haastattelussa Kaymer sanoi, ettei aio ottaa yrittää voittoa väkisin, vaan aikovansa nauttia pelaamisesta suosikkikentällään Abu Dhabi Golf Clubilla.

Amerikkalaistähdet lämpenivät

Eilisen jälkeen kisaa johtanut Henrik Stenson ei ollut eilisen kaltaisessa supervireessä. Hän pelasi yksi alle ja on yhteistuloksessa -9 (64-71).

Perjantaina myös kisan amerikkalaisstarat lämpenivät. Sekä Dustin Johnson ja Rickie Fowler pelasivat tuloksen 68 pelattuaan torstaina avauskierroksen pariin. He ovat samassa yhteistuloksessa (-4) Mikko Korhosen kanssa.

He jakavat 38. sijaa. Mikko Ilonen putosi jatkosta.

Abu Dhabi Championshipin tulospalvelu

Kisaa voi seurata Viasat Golfilta ja Viaplayltä

Etsi luettavaa