Hyppää sisältöön

Katso videokooste: Scheffler kasvatti johtoaan ja McIlroyn etuysillä riitti väriä Tour Championshipissä

Scottie Scheffler on pienellä karkumatkalla Tour Championshipissä avauspäivän jälkeen. Koosteen avauspäivästä voit katsoa artikkelin pääkuvan paikalta.

Scottie Scheffler pääsi FedEx Cupin finaaliin Tour Championshipiin kahden lyönnin johdosta ja tilanteesta kymmenen alle parin.

Kun ensimmäinen kierros East Laken kentällä on ohi, Schefflerin on kasvattanut johtonsa viiteen lyöntiin. Scheffler käytti torstaina 65 lyöntiä (-5) nousten yhteistulokseen viisitoista alle parin.

Toiseksi nousi Xander Schauffele, joka pelasi eilen lyönnin heikommin (66) kuin maailmanlistan ykkönen. Schauffelen yhteistuloksessa kymmenen alle.

Scottie Scheffler on viiden lyönnin karkumatkalla. KUVA: GETTY IMAGES

Paras eurooppalainen on US Open -voittaja Matthew Fitzpatrick, joka vastasi yhdessä Chilen Joaquin Niemannin kanssa päivän parhaasta tuloksesta. Kaksikko pelasi kierroksen 64 lyönnillä, kun kentän par on 70.

Englantilainen on kisassa kolmantena kuusi lyöntiä Scheffleristä yhteistuloksellaan yhdeksän alle parin. Niemann jakaa neljättä sijaa tuloksella kahdeksan alle parin FedEx Cupin voittoa puolustavan Patrick Cantlayn kanssa. Cantlay oli Tour Championshipiin lähdettäessä vain kaksi lyöntiä Scheffleriä perässä.

Rory McIlroy oli lähellä pelata itsensä ulos kisasta jo avausreiällä, jolle hän kohelsi triplabogin lyötyään kilpailun ensimmäisen lyöntinsä outiin.

Etuysin pohjoisirlantilainen pelasi yhden yli värikkäiden vaiheiden jälkeen. Poikkeuksellisesti Rory teki ensimmäisellä puolikkaalla vain yhden parin. Triplan lisäksi hän teki kolme birdieä ja bogia sekä yhden eaglen.

Takaysin viisi viimeistä reikää hän tuli vahvasti pelaten ne neljä alle parin. Eroa kärkeen on kahdeksan lyöntiä, mutta ilman loppukiriään, McIlroy olisi saanut heittää hyvästi haaveilleen voittaa FedEx Cupin ensimmäisenä pelaajana kolmannen kerran.

FedEx Cupin voittaja palkitaan peräti 18 miljoonan dollarin bonuksella, kun kakkonen saa 6,5 miljoonaa dollaria.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa