Hyppää sisältöön

Katso video: Tältä näyttää onnellinen mies – yhteislaulu Shane Lowryn voitonjuhlissa saa kylmät väreet nousemaan

Shane Lowry juhli antaumuksella irlantilaiseen tyyliin The Open -voittoaan.

Shane Lowry vietti voitonjuhlia aitoon irlantilaiseen tapaan. Videot voitonjuhlien yhteislaulusta leviää maailmalla.

Haluatko tietää, miltä näyttää onnellinen mies? Siinä tapauksessa kannattaa katsoa alle upotettu video Shane Lowryn voitonjuhlista. 

Video on kuvattu johonkin aikaan illalla dublinilaisessa pubissa, jonne Lowry seurueineen lähti viettämään voitonjuhlia sunnuntaina päättyneen The Openin jälkeen.

Oikeastaan onnellisia miehiä on kaksi, sillä voitonjuhlissa mukana on myös Shane Lowryn caddie ja harmaapartainen caddie Brian ”Bo” Martin, joka piteli pomonsa oluttuoppia ja voittopokaali The Claret Jugia Lowryn noustessa pöydälle seisomaan ja johtamaan laulua. 

Laulu, jota videolla esitetään on nimeltään The Fields of Athenry. Se on irlantilainen kansanlaulu, joka kertoo 1800-luvun puolivälin Irlannin suuresta nälänhädästä ja miehestä, joka varastaa ruokaa ja tuomitaan rangaistussiirtolaan Australiaan.

Laulu on tehty 1970-luvulla, ja sen on sanoittanut ja säveltänyt Pete St. John. Kohottavan tunnelmansa vuoksi se on erittäin suosittu irlantilaisten urheilukannattajien keskuudessa.

Tunnelma kohoaa korkealle myös Lowryn voitonjuhlissa. Kylmät väreet nousevat selkäpiihin viimeistään silloin, kun Irlannin uusi kansallissankari saa ystäviensä ja perheensä edessä pokaalin takaisin itselleen ja nostaa sen ilmaan tietyissä juuri oikeissa kohdissa laulua.

Lowryllä on muuten tullut selvästi kiire juhlimaan, sillä hän on videollaan edelleen pukeutuneena samoihin vaatteisiin kuin päätöskierroksella, eikä hän ole ehtinyt myöskään vaihtaa golfkenkiä pois jalastaan.

Etsi luettavaa