Hyppää sisältöön

Katso video: Päivän lyönnistä vastannut Mikko Korhonen vain lyönnin päässä kärjestä Walesissa

Mikko Korhonen teki tänään tuloksensa neljän reiän aikana. KUVA: GETTY IMAGES

Mikko Korhonen pelasi etuysin neljä viimeistä reikää neljä alle parin. Se siivitti hänet kärkikamppailuun Walesissa pelattavassa Cazoo Openissa.

Mikko Korhonen viihtyy loistavasti Celtic Manorin vuoden 2010 Ryder Cupista tunnetulla The Twenty Ten -kentällä. Vuosi sitten hän sijoittui kentällä pelattavassa DP World Tourin kisassa kolmanneksi. Tänään käynnistyneessä tämänvuotisessa Cazoo Openissa kokenut suomalainen on avauskierroksen jälkeen neljäntenä vain lyönnin kärjestä.

Korhonen pelasi kierroksensa 68 (-3) lyönnillä. Reiältä numero kymmenen startannut Korhonen teki tuloksensa tänään rei’illä 15–18, jotka hän pelasi yhteensä neljä alle parin.

Korhonen iski eaglen 18. reiälle ja birdiet rei’ille 15 ja 17. Päivän ainoa bogi syntyi 14. reiälle. Puolivälin jälkeen Korhonen teki yhdeksän paria perättäin.

”Hyvä päivä oli tänään! Ei ollut oikein mitään odotuksia, kun on kolme viikkoa taukoa alla. Hyvin sain pidettyä pelin kasassa tänään, toivotaan yhtä hyvää huomista. Kenttä on niin hyvä, että täällä syttyy kyllä pelaamaan”, Korhonen kertoi lyhyesti tiedotteessaan.

18. reiälle syntynyt eagle oli eittämättä yksi päivän komeimmista lyönneistä. Kyseessä on reilusti yli 500 metriä reikä. Noin 270 metriä pitkän draivin jälkeen Korhonen tarttui noin 240 metrin matkalta väyläpuuhun ja täräytti pallon kauniilla kaarella lipun viereen. Kahden komean lyönnin jälkeen Korhonen korjasi palkinnon upottamalla noin puolentoista metrin putin.

Katso tästä Korhosen upea veto keskeltä väylää:

Pulkkasella vaikea alku ja loppu

Kilpailun kärkipaikkaa jakaa kolme pelaajaa: Ranskan Julien Guerrier, Skotlannin Connor Syme ja Englannin Dale Whitnell.

Kilpailun tasaisuudesta kertoo paljon se, että neljättä sijaa jakaa kuusi pelaajaa, joten ensimmäisen neljänneksen jälkeen peräti yhdeksän pelaajaa mahtuu vain lyönnin sisään ja 15 pelaajaa kahden.

Tapio Pulkkanen pelasi avauskierroksen tulokseen 73 (+2) lopetettuaan päivän harmittavasti kahteen perättäiseen bogiin. Pulkkanen aloitti päivän kymppitiiltä, kuten Korhonen, harmittavasti niin ikään kahdella perättäisellä bogilla.

Birdiet Pulkkanen iski rei’ille 15 ja 1.

Kilpailua isännöi Walesin tunnetuin jalkapalloilija Gareth Bale, joka tunnetaan myös innokkaana golfarina.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa