Hyppää sisältöön

Katso video: Onko tässä kaikkien aikojen hole-in-one? Jon Rahm aloitti Mastersin harjoituskierrokset absurdilla tavalla

John Rahm on tehnyt kaksi holaria peräkkäisinä päivinä.

Jon Rahm teki sekä maanantaina että tiistaina holarin, josta varmasti tulee yksi vuoden katsotuimmista golflyönneistä. Se tuli kaiken lisäksin hänen syntymäpäivänään.

Jon Rahmin viikko ei olisi voinut alkaa paremmin Augusta Nationalin -kentällä. Hän teki nimittäin hole-in-onen heti maanantaina harjoituskierroksella.

Maailmanlistan kakkonen julkaisi Instagram-tilillään videon, missä nostaa pallon avauslyönnin jälkeen pois kentän neljännellä reiällä. Kuvaajana toimi Rahmin pelikaveri Rickie Fowler, joka kertoo videolla mailavalinnan olleen rautavitonen ja pituutena 205 metriä.

Rahm kirjoitti videon yhteyteen, että toivottavasti tämä tapahtuu uudestaan tällä viikolla. Ja näin tapahtui. Alla video maanantailta

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Hole-in-one’s are always special, even more so at Augusta National. Here’s to hoping it happens again later this week! @themasters Thanks to @rickiefowler for the

Henkilön Jon Rahm Rodriguez (@jonrahm) jakama julkaisu Marras 9, 2020 kello 1.44 PST

Eilen 26-vuotissyntymäpäiväänsä viettänyt Rahm sai edellispäivän toiveensa toteen toisella harjoituskierroksella reiällä 16, kun espanjalainen löi lammen pintaa pitkin palloa pomputellen eli ns. leivillä pallonsa griinille, joka rullasi pitkän kaaren jälkeen reikään.

Pallon matka reikään kesti yhteensä 20 sekuntia.  Mukana harjoituskierroksella oli jälleen Rickie Fowler, joka onnitteli Rahmia hienon suorituksen jälkeen.

Video julkaistiin Mastersin sosiaalisessa mediassa, ja kahden tunnin aikana Twitter-videota oli katsottu yli 500 tuhatta kertaa. Voit katsoa videon alta. 

Augusta Nationalin harjoituskierroksella pelaajien perinteenä on ollut pelata pallo mahdollisimman lähelle reikää käyttämällä lampea hyväkseen Rahmin näyttämän tavoin.

Rahmin saldo Augusta Nationalin kentällä ei ole huono, sillä hän on osallistunut Mastersiin kolme kertaa vuonna 2017, jolloin jakoi 27. sijaa, 2018 neljäs sija ja 2019 jaettu neljäs sija. 

Rahmin lyöntikeskiarvo edellisissä Masterseissa on ollut par-4 väylillä (4.03) ja par-5 väylillä (4.40). Par 3 -rei’illä Rahm on rankingissa lyöntikeskiarvojen perusteella vasta sijalla 62 (3.17), mutta näiden suoritusten jälkeen voisi kuvitella, että tilastot saavat uutta uskoa tämän viikon jälkeen. 

PGA Tourilla Rahm on kymmenessä edellisessä kilpailussa ollut aina yhdeksän parhaan joukossa ja voittoja on kertynyt kaksi. Mastersin historian aikana kolme espanjalaista on saanut pukea vihreän takin ylleen: Seve Ballesteros, Jose Maria Olazabal ja Sergio Garcia.

Masters Tournament alkaa huomenna, ja Rahmin kanssa samassa lähdössä ovat Bryson DeChambeau ja Louis Oosthuizen.

Masters on katsottavissa yksinoikeudella Ruutu+ -palvelusta. Facebook-sivullamme voit osallistua arvontaan ja voittaa itsellesi katseluoikeuden vuoden odotetuimpaan kilpailuun.  

Etsi luettavaa