Hyppää sisältöön

Katso video: Mastersin huonoimmat lyönnit – näyttääkö etäisesti tutulta?

Masters jouduttiin keskeyttämään kovan sateen takia. Sade eii vaikuttanut kuitenkaan videolla näkyviin huonoihin lyönteihin.

Youtubessa leviää video The Mastersin huonoimmista lyönneistä, ja videokooste on neljän päivän aikana kerännyt yli miljoona näyttökertaa. Kerrankin klubipelaajat voivat samastua maailman parhaiden pelaajien kanssa.

Masters Tournamentin voittaja Dustin Johnson selvisi Augustassa vain neljällä bogilla, mutta monelle pelaajalle kenttä tuotti suuria haasteita – myös maailman huippupelaajille.

Esimerkiksi Jon Rahmin suorituksia nähdään videolla useita. Huonoista lyönneistä huolimatta espanjalainen sijoittui kilpailussa seitsemänneksi, mikä on vähintäänkin kelpo suoritus.

Myös Rory McIlroyn esiintyy useaan otteeseen videolla. Jaettu viides sija varmasti pistää miettimään, mikä olisikaan ollut hänen sijoituksensa ilman epäonnistumisia. 

Phil Mickelson ei saanut peliään kääntymään samalla tavalla kuin Rahm tai McIlroy, ehkä videolla nähtävät putit kertovat siitä, mikä konkarilla meni pieleen.

Mickelsonin tavoin myös ennakkosuosikki Bryson DeChambeau ei saanut peliään kulkemaan, ja syy näkyy myös liikkuvassa kuvassa.

Moni käyttäjä on kommentoinut näkevänsä videolta itselleen tuttuja suorituksia. Tosin koosteeseen on koottu yli kaikkien pelaajien epäonnistumisia neljän päivän ajalta, kun klubipelaaja ”onnistuu” vastaavissa suorituksissa helposti yhden kierroksen aikana.

Voit katsoa videon alta.

Etsi luettavaa