Hyppää sisältöön

Katso video: Kevyesti nousi rauta – Matilda Castrén valmistautui kuntosalilla kauden toiseksi viimeiseen kisaan

Matilda Castrénin LPGA-kautta on jäljellä vielä kaksi kilpailua.

Matilda Castrén valmistautui kuntosalilla Pelican Championshipiin. LPGA-kautta on jäljellä enää kaksi kilpailua ja suomalainen on varmuudella mukana ensi viikolla pelattassa Tour Champioshipissä.

LPGA-kiertue päättyy ensi viikolla pelattavaan CME Group Tour Championshipiin. Sitä ennen pelataan kuitenkin Pelican Championship Floridassa.

Suomen golfsensaatio Matilda Castrén on varmistanut paikkansa finaalikisassa, ja hänet nähdään viivalla myös tällä viikolla.

Kisaan Matilda valmistautui myös punttisalilla, josta hän julkaisi Instagram-tilillään videon rinnalle veto -harjoituksestaan.

Kevyesti nousee rauta:

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

Henkilön Matilda Castren (@matilda_castren) jakama julkaisu

Kilpailu käynnistyy torstaina, ja LPGA-kiertueen sivuilta löytyvät jo lähtöajat kisan avauskierrokselle.

Matilda pelaa kaksi ensimmäistä päivää Thaimaan Pajaree Anannarukarnin ja Tanskan Nanna Koerstz Madsenin kanssa. Juutti oli suomalaisen joukkuetoveri Solheim Cupissa. Kolmikon lähtöaika on klo 7.33 paikallista aikaa. Suomessa kello on tuolloin 14.33.

Castrén on ennen kauden toiseksi viimeistä kilpailua kiertueen rankingissa sijalla 26. Eurooppalaisista hänen edellään ovat ainoastaan Ranskan Celine Boutier, Irlannin Leona Maquire ja Ruotsin Anna Nordqvist.

Rankingin kärjessä on Etelä-Korean Jin Young Ko ennen Yhdysvaltain Nelly Kordaa ja Uuden-Seelannin Lydia Ko’ta.

Rankingin kärkikymmenikköön Castrénilla on matkaa noin 430 pistettä. Yhteensä Matilda on onnistunut keräämään tänä vuonna 1 140 ranking-pistettä parhaina sijoituksina kesällä otetut voitto ja toinen sija.

Viime vuonna Castrén ei onnistunut Pelican Championshipissä, vaan putosi cutista ja paikka kiertueen finaalissa jäi haaveeksi.

Kilpailun näyttävät suorana Elisa Viihde Viaplay ja V Sport Golf -kanava. Tässä ovat kilpailun lähtöajat:

  • Torstai klo 17–20.30
  • Perjantai klo 17–20.30
  • Lauantai klo 20–23.30
  • Sunnuntai klo 20–23.30

Lähtöajat

Etsi luettavaa