Hyppää sisältöön

Katso video: Justin Rose säkitti upeasti puukolmosella – okei, ei ehkä yhtä kaukaa kuin alkuun luulit

Justin Rose antoi tänään myrskyvaroituksen Tommy Fleetwoodille.

Justin Rose hakee Saudi Internationalissa ensimmäistä top 10 -sijoitusta sitten elokuun PGA Championshipin. Perjantaina hän säkitti lyönnin luovalla tavalla viheriön vierestä.

Justin Rose on yksi Saudi-Arabiassa pelaavista golftähdistä. Vaikka yksinkertainen major-voittaja, olympiakultamitalisti ja entinen maailmanlistan ykkönen on pelannut viime ajat varjojen mailla, väläyttelee Rose aika ajoin taitojaan.

Saudi Internationalissa 40-vuotias tähti hakee ensimmäistä top 10 -sijoitusta pääkiertueilla sitten elokuussa pelatun PGA Championshipin. Maailmanlistan sijoitus on pudonnut heikkojen esitysten takia 38:nneksi.

Tällä hetkellä Rose jakaa kisassa 12:ta sijaa, kun hänellä on toista kierrosta takana 11 reikää. Ensimmäiset yhdeksän reikää Rose pelasi neljä alle parin.

Yksi birdieistä tuli hienolla tavalla, kun Rose säkitti upeasti pallon reikään puukolmosella – viheriön vierestä tosin, kuten alla olevalla videolla näkyy.

Kisan kärkipaikaa jakaa tällä hetkellä yllätysnimet Ryan Fox ja Stephen Gallacher tuloksella -10. Huippupelaajat Dustin Johnson, Bryson DeChambeauTyrrell Hatton ja Victor Hovland jakavat seitsemättä sijaa neljä lyöntiä kärjestä.

Suomalaisista Mikko Korhonen näyttäisi olevan ainoa, joka jatkaa viikonlopun kierroksille. Hän on seitsemän reiän jälkeen tuloksessa -4 ja jakaa 20:ta sijaa.

Kalle Samooja on lyönnin päässä cut-rajasta tuloksellaan +1, mutta vaikuttaa siltä, ettei tulos kuitenkaan tule riittämään jatkoon.  Tapio Pulkkanen ja Sami Välimäki päätyivät tulokseen +7.

Tulospalvelu

European Tour on katsottavissa suorana Viasatilla ja Viaplayllä

Etsi luettavaa