Hyppää sisältöön

Katso video: Huippupelaaja otti viisi puttia 1,5 metristä – sijoittui lopulta kolmanneksi

Jeff Maggertin putteri lämpeni viiden putin jälkeen.

Ikinä ei pidä luovuttaa. Sen tietää nyt entistä paremmin viiden putin Jeff Maggert.

Kun ei uppoa, niin ei uppoa. Näin saattoi ajatella Jeff Maggert tanssiessaan reiän ympärillä viikonvaihteessa pelatussa Champions Tourin osakilpailussa. Maggert on kolminkertainen PGA Tour -voittaja, joka pelaa edelleen myös PGA Tourin kisoja.

Maggert puttasi puolestatoista metristä peräti viisi kertaa, ennen kuin pallo löytyi reiän pohjasta. Kyseessä oli avauspäivän 18. reikä. Maggert pääsi puttaamaan par 5:llä birdieä, mutta lopputulos oli tripla.

Maggertin avauskierroksen tulos oli 76 lyöntiä, ja hän oli kärkeä 12 lyöntiä perässä 54 reiän kisassa. Mies taisi sisuuntua viiden putin lopetuksesta ja räväytti viikonloppuna tulokset 63 ja 65 nousten kisassa kolmanneksi vain lyönnin päähän uusinnasta.

Jossittelu on aina turhaa ja niin se on tässäkin tapauksessa, mutta pakko leikkiä ajatuksella, että kolmella putilla Maggert olisi ottanut uransa kuudennen Champions Tourin osakilpailun voiton.

Uusinnan ykkönen oli Kirk Triplett. Yllätys ei ole se, että kiertueen rahalistaa johtaa tässä vaiheessa kautta ikinuori saksalainen Bernhard Langer.

 

 

Etsi luettavaa