Hyppää sisältöön

Katso video: British Mastersissa nähdään huikeita lyöntejä toinen toistensa perään – suomalaisilla synkkää

Shane Lowry ja Lucas Bjerregaard ovat esittäneet huikeita säkityksiä British Mastersissa.

Holareita ja upeita säkityksiä. British Mastersissa on nähty timanttisia yksittäisiä suorituksia, mutta tulostaso on ollut vaisu.

Eddie Pepperell kohahdutti eilen lyömällä erikoisen hole-in-onen. Hän oli liekeissä myös tänään ja jatkaa kisan kärjessä – nyt kolmen lyönnin turvin tuloksella -8.

Ei ihme, jos itseluottamus on tällä tasolla: kuka pyytää ottamaan lipun pois reiästä tällaisessa tilanteessa?

Kilpailun toisen holarin teki tänään Irlannin Shane Lowry. Hän iski pallon parilla pompulla säkkiin.

Upea oli myös viime viikolla Alfred Dunhill Links Championshipin voittaneen Lucas Bjerregaardin jatkolyönti rautaseiskalla – pallo meni suoraan reikään ja pysyi siellä. Helppo eagle.

Vaikeissa olosuhteissa tanskalainen pelasi tuloksen 67, mikä on nostanut hänet jo viidenneksi hankalan avauskierroksen jälkeen. Kentällä olleista tai olevasta pelaajista karkeasti arvioituna vain noin viidennes on pelannut alle parin.

Kenttä ja keli on osoittautunut hankaliksi myös suomalaisille, sillä kaikki ovat kierrostaan selvästi yli parin – ainoastaan kaksi yli parin tuloksessa neljän reiän jälkeen oleva Mikko Korhonen on ennustetun cut-rajan (+2) oikealla puolella – niukin naukin. Korhonen on tätä päivää neljän reiän jälkeen neljä yli.

Kierroksensa jo päättäneiden Mikko Ilosen (+5) ja Tapio Pulkkasen (+4) tilanne näyttää tukalalta.

Tulospalvelu

European Tourin kilpailut näyttää suorana lähetyksenä Viasat ja Viaplay

Etsi luettavaa