Hyppää sisältöön

Katso temppuvideo: Pojasta polvi paranee – Leo säväyttää, isä tekee tarvittavan

Leo Boniface riemuitsee onnistumisestaan.

Leo Boniface on vasta kuusivuotias golfarin alku, jolla on kuitenkin jo 7 000 seuraajaa Instagramissa. Siellä Leo kerää ihailua taitavilla tempuillaan.

Kuusivuotias Leo Boniface on melkoinen taituri mailan ja pallon kanssa. Nuoresta iästään huolimatta surreyläisen tasoitus on pudonnut jo 19:ään.

Leo julkaisee Instagramiin golfvideoita, ja niistä tuoreimmalla hän säväyttää seuraajiaan.

Videolla, jossa hän esiintyy isänsä kanssa, Leo lyö pallon tiiauspaikan reunalta palloa odottavan isän yli. Kun pallo laskeutuu nurmella lavan eteen, isä täräyttää pallon matkaan.

Pappa-Bonifacen draivi ei ole paras mahdollinen, mutta isä ansaitsee täydet pisteet siitä, ettei hievahdakaan, kun poika lobbaa pallon hänen ylitseen.

Luottoa selvästi löytyy ja niin sitä löytyy myös monelta Leon seuraajalta, jotka ovat vahvasti sitä mieltä, että pojasta kehittyy vielä pelimies.

Eivätkä he ole välttämättä väärässä. Ja tässä Leon video, olkaa hyvä:

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Tee me up son…….? . . . . #golf #golfing #golfer #golfcourse #golflife #golfswing #golfclub #golfwang #golfstagram #golfers #golfaddict #golfbabes #golfgods #golfislife #golfshot #golfpro #golfball #golfday #golfgirl #golfdigest #trickshot #golftrickshot #golf⛳️ #golftricks #juniorgolf #junior #talent #happy #fatherandson #uskidsgolf

Henkilön Leo The Kid Golfer (@leo.bonifacegolf) jakama julkaisu Tammi 29, 2020 kello 12.00 PST

Etsi luettavaa