Hyppää sisältöön

Katso kuvat: Walker Teksasista vei par-3-kisan

Gary Player ja Tom Watson Mastersin par-3-kisassa.

Vanha herra Gary Player oli yksi monista, jotka onnistuivat tekemään hole-in-onen Masters Tournamentin par-3-lämmittelyssä. Katso kuvakooste eilisestä kisasta.

Gary Player tuulettaa ässäänsä. Player pelasi eilen yhdessä Tom Watson ja Jack Nicklausin kanssa.

Legendat samassa ryhmässä

Gary Player tuulettaa ässäänsä. Player pelasi eilen yhdessä Tom Watson ja Jack Nicklausin kanssa. Yhteensä miehillä on plakkarissaan peräti 11 Masters-voittoa, joten tämän kolmikon jäseniä voidaan kutsua oikeutetusti golfin legendoiksi. Yhteensä kisassa tehtiin peräti yhdeksän hole-in-onea, mikä on ennätysmäärä.

Par-3-kisaa ei haluta voittaa, koska se tuottaa huonoa onnea.

Cabrera-Bello kikkaili viheriöllä

Par-3-kisaa ei haluta voittaa, koska se tuottaa huonoa onnea. Kukaan par-3-kisan voittanut pelaaja ei ole koskaan sijoittunut kärkeen varsinaisessa turnauksessa. Ehkäpä tästä syystä Espanjan Rafael Cabrera-Bello ei ota puttiaan ihan tosissaan.

Konkari Langer on mukana myös itse kisassa.

Langer lähtee kiusaamaan nuorempiaan

Masters Tournament on kutsukisa, jonne pyydetään myös vanhat mestarit. Moni jättää tulematta, mutta esimerkiksi saksalainen konkari Bernhard Langer on numerolappurinnassa myöhemmin tänään. Langer on voittanut urallaan kaksi major-turnausta, ja ne molemmat voitot ovat Augustasta. Langer on varsinainen teräsukko, sillä hän täyttää elokuussa jo 59 vuotta. Caddiena Langerilla oli par-3-kisassa vaimonsa Vikki Carol.

Par-3-kisassa pelaajien mailapoikina toimivat usein perheenjäsenet.

Ukki, tuletko mailapojaksi?

Par-3-kisassa pelaajien mailapoikina toimivat usein perheenjäsenet. Jordan Spiethin mailoja kantoi eilen hänen isoisänsä Donald Spieth. Jordan Spieth puolustaa kisan voittoa, mutta peli ei ole ollut aivan samanlaisessa iskussa kuin viime vuonna, jolloin hän voitti Masters Tournamentin lisäksi myös US Openin.

Dayn perheen idylliä. Nuorimmainen jätettiin tällä kertaa kotiin.

Onko sunnuntai Jasonin päivä?

Jason Dayn mukana kiersivät Ellie-vaimo ja Dash-poika. Perheen nuorimmainen eli viime marraskuussa syntynyt Lucy jätettiin tällä kertaan lastenvahtien huomaan. Day kuuluu kisan ennakkosuosikkeihin. Toistaiseksi Dayllä on yksi major-voitto, viime elokuussa napattu PGA Championship.

Jimmy Walker palkittiin par-3-kisan voitosta lasimaljakolla.

Jimmy Walker oli ”epäonninen” voittaja

Augusta Nationalin par-3-kentän selvitti vähimmillä lyönneillä Yhdysvaltalainen Jimmy Walker. Hänen paras sijoituksensa kisassa koskaan on vuodelta 2014, jolloin hän sijoittui kahdeksanneksi. Walker ei kuulu kisan voittajasuosikkeihin. Hän asuu Boernen kaupungissa Teksasissa.

Etsi luettavaa