Hyppää sisältöön

Katso kuvat: Levi on kauneimmillaan ruskassa – ”Tänään kentälle lähtee yli 200 pelaajaa”

Tomi Tolsa hoitaa Levillä opetustoiminnan lisäksi myös kentän toimitusjohtajan tehtäviä. Ruska on Levi Golfille vuoden kiireisintä aikaan, mutta miksi?

Levi ja lappi herää kauneusloistoonsa syyskuun toisella puoliskolla. Yöpakkaset tuovat mukanaan myös kauniin ruskan, jota ihailemaan saapuu ihmisiä ympäri Suomen ja ulkomaita. Myös golfkenttä täyttyy kauneusloistoa ihailevista pelaajista. 

”Soitit vuoden kiireisimpänä päivänä. Kenttä on ihan täynnä. Elo-syyskuu on vuoden parasta sesonkia meille. Ihmiset saapuvat lappiin ihailemaan luontoa kauneimmillaan ja ulkoilemaan”, Tomi Tolsa kertoo kiireen keskeltä. 

Ruskassa myös Levin golfkenttä on kauneimmillaan. Puut reunustavat väyliä ja ruohopeite on parhaimmillaan lämpimän kesän jäljiltä. 

”Kenttä on kyllä kieltämättä todella vakuuttavan näköinen. Lapin ruska on jotain erilaista mihin etelässä on tottunut. Ymmärrän hyvin miksi ihmiset matkustavat tänne myös kauempaa ihailemaan ruskaa”, Tolsa taustoittaa. 

Lauantaina pelataan Levi Openia. Kilpailu on täynnä. Tolsa vaikuttaakin täystyöllistetyltä syyskuun ajan. 

”Vuoden kiireisimpään aikaan on valmistauduttu. Mahtavaa, että saimme myös vuoden suurimman avoimen kisan täyteen”, Tolsa viittaa lauantain tapahtumaan. 

Leville pääsee pelaamaan ruska-aikaan 60 eurolla (17.9-). Syyskuun jälkimmäisen puoliskon GF-hinta tippuu 50 euroon. 

”Paras sesonki meillä on elokuun lopusta syyskuun loppupuoleen saakka. Lämpöä ja valoa riittää, sekä puiden lehtiloisto on parhaimmillaan”, Tolsa suosittelee. 

GoGolf -diilinä Levin ruskapaketti kahdelle majoituksella 138 €:

Levi Golfin & Hotel Levi Panoraman ruskapaketti

Levi Golf

Levi Golf

Levi Golf

Etsi luettavaa