Katso kooste: PGA Tourin vuoden avauskisassa mestarit murskasivat paria oikein huolella

Vain yksi pelaaja ylitti parin Havaijilla pelattavassa viime vuoden mestarien kisan avauskierroksella.

Jon Rahm, Collin Morikawa ja J.J. Spaun ovat kolmen kärki eilen käynnistyneessä Sentry Tournament of Champions -kisassa.

Trio tiputti tuloksensa yhdeksän lyöntiä alle kentän parin kovatasoisella avauskierroksella, jolla ainoastaan yksi pelaaja 39:stä ylitti parin. Hän on Billy Horschel, jonka tulos oli 76 lyöntiä (+3). Toiseksi viimeiseen sijaan Horschelilla on peräti viisi lyöntiä eroa.

Collin Morikawa on yksi kolmesta kärkimiehestä. KUVA: GETTY IMAGES

Kapaluan Plantation Course ei ole mikään monsteri, sillä viime vuonna Rahmin tulos oli peräti 33 alle parin — eikä se riittänyt kuin toiseen sijaan!

Kilpailu kokoaa yhteen pelaajat, jotka onnistuivat voittamaan viime vuonna vähintään yhden kilpailun.

Kärkipaikkaa jakavalle Spaunille esiintyminen mestarien turnauksessa on ensimmäinen. Spaun, 32, nappasi viime huhtikuussa Teksasissa uransa ensimmäisen voiton PGA Tourilla.