Hyppää sisältöön

Katso hauska video: Collin Morikawa paljasti salaiset kosimisaikeensa etukäteen ET-pomolle palkintojenjaossa

Collin Morikawa tuli paljastaneeksi European Tourin toimitusjohtaja Keith Pelleylle salaisuuden Dubaissa palkintojenjaossa.

Collin Morikawa puhui ohi suunsa ja kertoi European Tourin Keith Pelleylle, että Katherine Zhusta saattaa tulla lähiaikoina hänen morsiamensa. Pelley ja ET piti salaisuuden, vaikka ”lipsahdus” tallentui videolle.

Maailmanlistan kakkonen Collin Morikawa kihlautui viime viikolla tyttöystävänsä Katherine Zhun kanssa.

Kosiminen tapahtui Hero World Challenge -kisan alla viime tiistaina Bahamalla.

Katherine Zhu pääsi poseeraamaan tulevan aviomiehensä kanssa PGA Championshipin palkintojen jaossa reilu vuosi sitten.

Katherine Zhu pääsi poseeraamaan tulevan aviomiehensä kanssa PGA Championshipin palkintojen jaossa reilu vuosi sitten.

Getty Images

Morikawan kosinta ei ollut spontaani teko, sillä suunnitelmat taisivat olla jo pitkällä muutama viikko takaperin, kun hän voitti DP World Tour Championshipin ja samalla ensimmäisenä yhdysvaltalaisena European Tourin rankingin. 

Tuolloin palkintojenjaossa hän tuli lipsauttaneensa asian European Tourin toimitusjohtajalle Keith Pelleylle, kun miehet poseerasivat valokuvaajille.

”Hän ei ole vielä morsiameni, mutta lähiaikoina hänestä saattaa sellainen tulla. Hys-hys, pidetään se asia kuitenkin vielä meidän välisenä”, hän hymyili.

Morikawan ja Pelleyn välinen sananvaihto tallentui videolle, mutta hyvien tapojen mukaisesti European Tour julkaisi videon vasta kihlajaisuutisten jälkeen.

Ja tässä hauska video ihmeteltäväksenne.

Morikawa oli lähellä kruunata täydellisen viikon voittamalla kisan, mutta päätöspäivänä viiden lyönnin johto suli, ja voiton vei Norjan Viktor Hovland erikoisten vaiheiden jälkeen.

Etsi luettavaa