Hyppää sisältöön

Katso hämmästyttävä ”donkki”, joka nosti eteläafrikkalaispelaajan BMW PGA Championshipin kärkeen

Christiaan Bezuidenhout on hakenut alkuvuodesta rutiinia ja kovuutta PGA Tourilta ja majoreista

Christiaan Bezuidenhout epäonnistui pahasti helpon oloisessa nostossa viheriön vierestä. Pallo putosi korkeassa kaaressa sukkana reikään ja siivitti eteläafrikkalaisen kisan johtotulokseen (-8).

Golfpallon uppoaminen lennosta suoraan reikään on aina näyttävä ja juhlava tapahtuma. Onneakin se vaatii taidon lisäksi. Pidemmiltä matkoilta on jopa luonnollista pudottaa pallo mahdollisimman lähelle reikää.

BMW PGA Championshipissa Christiaan Beduidenhoutilla kävi torstaina moukan tuuri hänen pienessä nostossaan karheikosta kentän neljännen reiän viheriön vierestä. Paikka näytti helpolta, mutta Bezuidenhout kaiketi arveli raffiruohon ottavan osan mailan vauhdista pois. Näin ei kuitenkaan tapahtunut. Pallo lähti ilmaan hyvässä kaaressa, mutta tilattua  huomattavasti vauhdikkaammin

Luonnollista olisi ollut pudottaa pallo puoleenväliin koko matkasta. Onni onnettomuudessa oli, että putoamiskohtaan osui linjan ja pituuden osalta reikä kohdalle ja tuloskorttiin merkittiin eagle, kaksi hienoa lyöntiä viheriön viereen 505 metrin päästä  ja uskomaton ”donkki” kolmannella sisään.

Christiaan Bezuidenhout on maailmanlistalla 44:ntenä. Hän varmisti paikkansa PGA Tourille vuodelle 2022 Korn Ferry Tourin finaalien kautta.

ET:lla hän saavutti uransa toistaiseksi merkittävimmän ykköstilan vuonna 2019 Valderraman kentällä Espanjan Aurinkorannnikolla. Maailmanlistan nykyinen ykkönen Jon Rahm jäi samassa ryhmässä täysin aseettomaksi Bezuindenhoutin lyöntimyllyn lennättäessä palloja tarkasti väylille ja viheröille.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa