Hyppää sisältöön

Kaske räjäytti pankin avauskierroksella

Janne Kaske rakentaa uraa Aasiassa.

Janne Kaske johtaa 80 000 euron kilpailua avauskierroksen jälkeen.

Janne Kaske tunnetaan pelaajana, jolla on kyky pelata matalia kierrostuloksia. Tänään nähtiin sellainen, kun Kaske pelasi kierrostuloksen 64 (-8) Singha-Sat Khonkaen Championshipissä.

Kisa kuuluu Thaimaan PGA Touriin. Se pelataan Singha Park Khon Kaen Golf Clubilla, joka on Kaskelle mieluinen kenttä.

”Olen pelannut tällä kentällä aikaisemminkin hyvin ja lähdin kisaan mukaan, koska tiesin, että tältä baanalta voisi saada hyvin itseluottamusta vikaan Asian Development Tourin kisaan ja Aasian Tourin karsintoihin”, Kaske kertoi.

”Kiva saada välillä muistutus omasta potentiaalista, sillä viime aikoina on ollut omat pelit aika karua katseltavaa. Yksi hyvä kierroshan tämä vasta oli, mutta kuitenkin vahva näyttö ainakin itselleni tasostani silloin, kun saan parasta irti.”

Kaikki osa-alueet iskussa

Kuten tuloskin kertoo, Kasken pelin eri osa-alueet olivat tänään hyvässä iskussa. Hän johtaa kisaa, joka on vielä hieman kesken. Kukaan kentällä vielä oleva tuskin uhmaa Kasken tulosta, sillä toiseksi paras pelaaja on kolme lyöntiä häntä perässä.

”Draivit oli pitkällä ja pääosin keskellä latua ja lyhyet raudat ja wedget olivat aivan tulessa, kuten myös puttikin”, hän sanoi.

”Koitan saada vaan pidettyä saman fiiliksen seuraavat päivät ja tulla parempana pelaajana täältä kisasta ulos kuin tänne tultaessa.”

Thaimaassa kaksi ammattilaiskiertuetta

Thaimaassa on kaksi eri golfkiertuetta, All Thailand Tour ja Thai PGA Tour, joita molempia sponsoroi Singha. Thaimaalainen olutmerkki on myös Kasken pääsponsori. Kisoissa jaetaan mukavasti palkintorahaa, sillä Kasken mukaan kisojen palkintopotti vaihtelee 40 000 – 120 000 dollarin välillä.

Tässä mielessä ne ovat siis paljon suurempi kuin esimerkiksi Nordic Leaguen kisat. Tänä vuonna Kaske on pelannut pääasiassa Asian Development Touria, jonka rankingissa hän on 22:ntenä. Loppukauden tavoitteena hänellä on säilyttää paikka rankingissa 25 parhaan joukossa, koska silloin hän pääsisi varmuudella suoraan Aasian Tourin karsintojen finaalivaiheeseen.

Ne pelataan tammikuun alkupuoliskolla 11.-14.1. Kaske kertoi myös harkitsevansa PGA Tour Chinan karsintoihin osallistumista. Kiertueella pelataan ensi vuoden alussa kolme karsintakisaa, joista yksi on tarkoitettu pelkästään kiinalaisille pelaajille ja kaksi Kiinan ulkopuolelta tuleville pelaajille.

Tulospalvelu

 

Etsi luettavaa