Hyppää sisältöön

Kaske jatkaa Asian Tourin kilpailun kärjessä – voittotaistelu kahden kauppa?

Janne Kaske pelaa huomenna uransa ensimmäisestä Asian Tourin voitosta.

Janne Kaskella on huomenna hyvä mahdollisuus ottaa uran avausvoitto Asian Tourilla.

Janne Kaske taistelee huomenna uransa ensimmäisestä Asian Tourin osakilpailun voitosta. Porvoolaislähtöinen peluri jakaa johtopaikan Korean Taehee Leen kanssa. Eroa kaksikolla on kolmannen sijan jakaviin Hyongjong Leehin ja P Khongwatmaihin on peräti neljä lyöntiä.

Kasken johtotulos on -9 (70-66-68). Tänään hän pelasi etuysin loistavasti neljä alle parin. Takaysi sujui yksi yli.

Huippusijoitus olisi Kaskelle tärkeää, sillä tähän mennessä hänen kautensa on sujunut mollivoittoisesti. Karsinnoista kortin kiertueelle saanut Kaske on pelannut vasta kaksi turnausta, joista molemmista tuloksensa on ollut putoaminen cutista.

Taehee Lee pelaa pääasiallisesti Korean Touria, jonka rankingin hän voitti vuonna 2015. Hän on maailmanlistalla sijalla 545, kun Kaske sijoitus on 801:s.

Kisassa voittopotissa on noin miljoona euroa, joten voittajalle on luvassa mojova rahapottikin maineen ja kunnian lisäksi.

Kahden parhaan joukkoon sijoittuminen nostaisi suomalaisen kymmenen parhaan joukkoon Asian Tourilla.

Suomalaisista Asian Tourin kisan on aiemmin onnistunut voittamaan Joonas Granberg, joka oli ykkönen vuonna 2011 Malesiassa. Mikko Ilonen puolestaan voitti vuonna 2007 Indonesian Openin, joka oli European Tourin ja Asian Tourin yhteiskilpailu. Ilonen ei tuolloin ollut Asian Tourin jäsen.

Tulospalvelu

Kilpailun finaalikierroksen voi katsoa huomenna aamulla Viaplayltä. Lähetys alkaa klo 6 Suomen aikaa

Etsi luettavaa