Hyppää sisältöön

Kaske hyytyi lopussa – putosi sunnuntaina yli 30 sijaa

Janne Kaske pelasi päätöskierroksen harmittavasti tulokseen 78 Taiwanissa.

Janne Kaske hyytyi, kun olisi pitänyt laittaa kirivaihde päälle Taiwanissa pelatussa puolien miljoonan taalan kisassa.

Janne Kaske on sijoittunut jaetulle 48. sijalle Taiwanissa pelatussa 500 000 dollarin Asian Tourin kisassa. Kolmen kierroksen jälkeen hyvissä asemissa 12:ntena ollut ex-porvoolainen pelasi tänään tuloksen 78, mikä pudotti hän rutkasti tulosluettelossa.

Kasken tulos oli -2 (71-71-66-78). Kaske oli ongelmissa varsinkin takaysillä, ja erityisesti sen loppurei’illä, sillä hän pelasi kuusi viimeistä reikää peräti viisi yli parin. Etuysin hän pelasi pariin (36).

Kilpailun voitti Yikeun Chang, joka kuittasi voitosta mukavan 90 000 Yhdysvaltain dollarin tilin. Korealaisen tulos oli -21 (67-66-68-66). Kasken osuus palkintorahoista oli noin 2 000 dollaria.

Chang ohitti Kasken kiertueen rahalistalla nousten kymmenenneksi. Kasken sijoitus on nyt 14:s.

Kautta on jäljellä vielä kymmenen kisaa, mutta vaikka Kaske on korkealla rahalistalla, hän ei välttämättä pääse pelaamaan niistä kuin osaan, koska hän pelaa tänä vuonna Asian Development Tourilta hankitulla pelioikeudella.

Tänään päättynyt Yeangder Tournament Players Championship oli Kaskelle vasta kauden seitsemäs Asian Tourin kisa. Tienestejä hän on saanut kasaan nyt yhteensä 112 700 dollaria, mikä pitäisi riittää tänä vuonna 40 parhaan joukkoon rahalistalla.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa